6 Găuri Silicon Mucegai de Copt pentru Copt 3D Bakeware Iepuri Drăguț Mucegai Tort Cupcake DIY Brioșă Instrumente de Bucatarie

Nou

8.91lei

Descriere

1.Flexibil de Silicon de Copt Mucegai reușește în orice aluat tort.Tu nu va crede cât de ușor este de a face prăjituri cu matrite de silicon!

2.Non-stick de acoperire asigură îndepărtarea ușoară de bakeware doar așteptați până când tigaia s-a răcit și puteți elimina prăjituri.

3.-40 ° C la 230 ℃ temperatura de operare, non-stick și ușor de curățat, în condiții de siguranță pentru congelator, aragaz, cuptor cu microunde și mașină de spălat vase.

4.Eco-friendly de Copt, Tigăi: 100% alimente grad silicon pentru copt perfect rezultate fără inserții de hârtie sau suplimentar de ungere.

5. 100% de cea Mai buna Calitate Alimente Grad Silicon (Nu de Plastic, materiale de Umplutură), Eco-Friendly, 100% BPA Free, Non-toxic, Aprobat de FDA.

Caracteristici

-Culoare:Culoare Aleatorii

-Material: silicon de calitate Alimentară

-Forma: Iepure

-Dimensiune: 26*14.5*3CM

-Greutate: 105G

Note:

1. Din cauza diferențelor în echipament foto, intensitatea luminii și de afișare ecrane, elementul de culoare poate fi ușor diferită de cea prezentată în imagini.

2. Datorită măsurare manual, permite o toleranță de 0,1-2 cm

Lista de ambalare

Ambalaj Inclus:

1 x Silicon Tort Mucegai

Etichete: 3d mucegai, broasca mucegai, ciocolata broasca mucegai, spuma se coace mucegai mucegai silicon, brioșă forma, 3d mucegai silicon, 3 tier tort mucegai, mandala mucegai, yueyu, zaruri mucegai.

Origine NC(de Origine)
Function1 6 Găuri Silicon Mucegai de Copt pentru Copt 3D Bakeware Iepuri Drăguț Mucegai
Numărul De Model forme pentru copt
Function2 Prajitura Tort DIY Brioșă Instrumente de Bucatarie
Caracteristică Eco-Friendly

Scrie-ti parerea!

6 Găuri Silicon Mucegai de Copt pentru Copt 3D Bakeware Iepuri Drăguț Mucegai Tort Cupcake DIY Brioșă Instrumente de Bucatarie

Scrie-ti parerea!

Produse similare