KEBIDU 4K, 1080P C USB Pentru Adaptor mini DisplayPort USB 3.1 Tip C de sex Masculin Pentru a DP Feminin Adaptor Convertor Pentru Macbook Pro

Nou

16.32lei

Caracteristici Produs:

USB TIP C la Mini DisplayPort (Mini DP, DM) Convertor conectează un calculator gazdă cu un port USB Type-C de sex feminin port la un monitor sau proiector cu Mini DisplayPort intrare.

Transmite atât video și audio, compatibilitate cu monitoare, monitoare și proiectoare cu port Mini DisplayPort.Un Mini Displayport cablu este necesar.

Ușor de Utilizat: instalare extinde drivere sau puterea necesară.

Suport rezoluție video de înaltă definiție rezoluții de până la 4K*2K(3840*2160) la 30Hz.Compatibil cu 1080p.

Carcasă din aluminiu de acest USB-C la Mini DisplayPort adapter meciuri cu MacBook-ul elegant, cu subțire și portabil de design, puteți aluneca cu ușurință în saci.

Caietul de sarcini:

Culoare: Aur, Argint (Opțional)

Material: aliaj de Aluminiu și de înaltă calitate ABS plastic

Greutate: Aproximativ 21g

Dimensiune: Aproximativ 160*22*12 mm

Conector A: USB 3.1 tip C de sex masculin ( DisplayPort Mod Alternativ )

Conector B: Mini DisplayPort de sex feminin

USB 3.1 de Tip C, cea mai recentă interfață, argumentele pro și contra pot fi folosite.

De înaltă performanță cip digital de prelucrare.

Utilizarea mediului: -20℃ la 65℃

Umiditate relativă: 5% la 95%

Lista De Ambalare:

1 X USB 3.1 Type C la Mini DisplayPort Adapter

Observa (Acest lucru este foarte important):

1. Acest adaptor este compatibil cu laptop-ul doar, nu va fi compatibil cu Telefoane Inteligente, Tablete sau Tablet Pc-uri.

2. Laptopul trebuie să sprijine "DisplayPort Alternate Mode" (Alt Modul), prin intermediul USB-C.

3. Dacă produsul nu funcționează, vă rugăm să conectați adaptorul la dispozitivele dvs., în primul rând, apoi reporniți dispozitive.

4. Cald amintind: Pentru unele dispozitive compatibile, ar putea dura câteva secunde pentru ca datele să se sincronizeze de la calculator cu monitor, vă rugăm să fie pacient.

5. NU conectați orice alte adaptoare/convertoare (cum ar fi Mini DisplayPort DP/HDMI/VGA/DVI adapter) pentru acest USB-C pentru adaptor Mini DisplayPort pentru o a doua conversie semnal, nu putem garanta că funcționează bine.

6. Acest USB-C la Mini DP adaptor NU este compatibil cu interfață Thunderbolt monitor.Acesta poate fi folosit pentru Mini DisplayPort la Mini DisplayPort cablu pentru conectarea monitorului.Acesta nu poate fi folosit pentru Mini DisplayPort la DisplayPort cablu/adaptor Mini DisplayPort pentru ADAPTOR cablu/adaptor Mini DisplayPort la DVI cablu/adaptor sau Mini DisplayPort la VGA cablu/adaptor pentru conectarea monitorului.

7. Acest lucru nu este un bi-directional adaptor.Numai poate converti semnalul de Tip C la MINI DP port.

8. 4K rezoluție necesită un 4K echipat sursa, Mini DisplayPort cablu, și de afișare de ieșire.

(Pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru a rezolva orice probleme înainte de a deschide litigiu sau de a părăsi orice feedback negativ.Vom răspunde cât mai curând posibil.Noi credem că putem rezolva toate tipurile de probleme pentru tine. )

Etichete: usb otg adaptor de c tip c ldh, 4k 60hz hub, c tip hdmi usb, 4k 60hz usb c, 4k 60 usb de tip c, thunderbolt thunderbolt, displayport doc, 4k 60hz hdmi usb c, mini vga, mini vga.

Diametru Exterior -
Numărul De Model USB-C la MINI DisplayPort Adapter
Pachet No
Nume De Brand kebidu
Gen Masculin-Feminin
Cerere Calculator, Multimedia
Versiune DisplayPort 1.2
Tip DP/Mini DP Cabluri
Protectie Combinație
Conector B Mini Displayport(Mini DP)
Caracteristică USB3.1
Ambalare Polybag
Un Conector TIP-C

Scrie-ti parerea!

KEBIDU 4K, 1080P C USB Pentru Adaptor mini DisplayPort USB 3.1 Tip C de sex Masculin Pentru a DP Feminin Adaptor Convertor Pentru Macbook Pro

Scrie-ti parerea!

Produse similare