Fata Rochie De Flori Maneca Lunga Epocă Nunti Ocazie De Naștere. Petrecere Personalizate Princess Tutu Rochie De Bal Copii Fusta Copil

Nou

207.69lei

1 , Culoare: culoare imagine sau alte culori(vă Rugăm să referință de culoare diagramă)

2 , Dimensiune: dimensiuni standard sau dimensiuni personalizate, dacă rochia este personalizat, trebuie să mărime după cum urmează

Bust:______ cm/inch

Talie______cm/inch

Solduri:_______cm/inch

ShoulderToFloor::_______cm/inch

BodyHeight :_______cm/inch

Tocuri :_______cm/inch

3 , Ambalare: în scopul de a salva costul de transport maritim, fiecare rochie va fi strâns cu apă dovada sac .

4 , Livrare prin UPS sau DHL sau unele speciale de avion.

5 , Politica De Returnare:

Vom accepta întoarce dacă rochii au probleme de calitate, greșit timpul de livrare, vom organiza, de asemenea, dreptul de a refuza orice nerezonabil de returnare, cum ar fi dimensiunea greșit ne-ai dat sau dimensiune standard de care ne-am făcut bine, dar oferim gratuit modifica.

Vă rugăm să consultați următoarele pentru lista de probleme de calitate, care sunt pe deplin rambursabil pentru:

Dimensiunea greșit, de Culoare Greșit, Greșit stil, Deteriorat dress - 100% de Restituire sau remake unul sau returna 50% plata la tine, ai păstra rochia.

Pentru returnare sau de schimb pentru a fi acceptat, vă rugăm să urmați cu atenție ghidul nostru:

o.Să ne contactați în termen de 2 zile de la primirea rochie (vă rugăm să ne anunțați dacă aveți un caz excepțional în avans)

b.Ne furnizați fotografii de rochie, pentru a arăta dovezi de deteriorare sau de proastă calitate, acest lucru este valabil și pentru dimensiunea, sau incorectă stil și culoare etc.

c.

Returnat trebuie sa fie in stare perfecta (ca nou), puteți încerca rochia, dar asigurați-vă că nu pentru a întinde sau de a face orice semne murdare, altfel nu va fi acceptat.

d.

Numărul de urmărire a returnat trebuie să fie furnizate împreună cu codul de referință emise.

e.

Dacă preferați să facă schimb de rochii, apoi o diferență de preț va fi taxat dacă mai scumpe.

f.Vi se cere să plătească pentru taxa de transport pentru returnare sau schimb rochia.

g.Când te vei întoarce pachetul de la noi, vă rugăm să acorde o atenție la următoarele puncte, dacă nu, clienții ar trebui să plătească pentru datoria:

ne-am pus toată energia și mintea în fiecare rochie, fiecare rochie sunt pline de iubire, lunga noastră experiență și calificați măiestrie ține mai puțin rata de returnare până acum, dar dacă nu sunt problemele noastre, ne-am putea întoarce toate dvs. de plată, pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați FAQ.

Avantajul nostru:

Vom face mult timp de rochii pentru unele marci de renume, vom face, de asemenea, rochii de designeri in Europeană și statele UNITE ale americii client, vă rugăm să aveți încredere în noi, echipa noastră puternică ar putea asigurați-vă că fiecare rochie va fi rochii de vis.

Etichete: rochie nud nunta, fusta de vara, skrit, tin rochii, linie rochie 2021, dress quinceanera, persoana, rochie de vara, etaj lungime fusta, rochie neagra scurta.

Nume De Brand LACENTULLE
Decor Aplicatii, Dantela
Tip De Element rochii fete cu flori
Decolteu O-Gât
Tesatura Tip Tul
Imagini Reale No
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Silueta Rochie De Bal
Origine NC(de Origine)
Maneca Stil Regulat
Lungime maneca(cm) Plin

Scrie-ti parerea!

Fata Rochie De Flori Maneca Lunga Epocă Nunti Ocazie De Naștere. Petrecere Personalizate Princess Tutu Rochie De Bal Copii Fusta Copil

Scrie-ti parerea!

Produse similare