Multifunctional Salata de Fructe Castron Creative în formă de Val Legume și Fructe de Tăiere Castron, Platou cu Fructe

Nou

30.85lei

Caracteristici

Încă frică de capsuni sabotaj?Nu vă faceți griji.Utilizați acest Cutter Castron, bucurați-vă de fructe de siguranță.

Aceasta este Salata Cutter Bol, alb poate ajuta să taie legume și fructe cu ușurință!

Realizate din material rezistent si design unic.

Toată lumea iubește un proaspăt, salată sănătoasă.

Dar pentru a pregăti o salată la domiciliu, trebuie să se spele și se spală salata, se taie felii si se taie toate ingredientele, apoi se taie si se toaca ceva mai mult.

Veți obține unul de 60 de al doilea filtru de salata(BPA-free) și ușor se spală,cotlet și servi aproape orice salata în câteva secunde!

Unic fante ia toate hassle de clătire și încordare și permite să taie ingredientele dintr-o dată!

Este cea mai ușoară cale de a sanatoase,salate proaspete de zi cu zi.Caietul de sarcini Starea: design vestimentar,100% Brand Nou,de înaltă calitate!Material: plastic Culoare: Alb Dimensiuni: 22.5 x 18 x 10 cm Greutate: 227g pentru o Ambalare: cutie standard Pachet 1x Salata Cutter Castron

1. Memento: Acest produs este măsurată manual.Dacă există o mică greșeală, vă rog să mă iertați!Din cauza a diferite efecte de iluminare și de afișare factori, pot exista mici aberatiile cromatice.Vă rugăm să consultați produsul real.

2. Fabricat din material plastic, produs nou, poate exista un anumit miros, imediat după deschidere, nu ezitați să utilizați.Gropile de pe suprafața produsului sunt cauza plastic proces și nu afectează aspectul.Cei cu proces strict cerințele ar trebui să fie precaut în a cumpara.

3. După confirmarea primirii pachetului.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi o soluție satisfăcătoare.Vă rugăm să dea de cinci stele lauda pentru produsul satisfacție, vă mulțumesc!

Etichete: plastic, boluri salata, fructe de rășină, art rășină, salata cutter castron, plastic salata de tăiere castron, vas strecuratoare, tigaie filtru, mediu de plastic castron salata, sala, salata cutter castron.

Material Plastic
Numărul De Model KT-S20021
Fructe & Legume Instrumente De Tip castron salata
Certificare CIQ
Caietul de sarcini 22.5*18*10 cm
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Eco-Friendly, Aprovizionat
Plastic Tip PP

Scrie-ti parerea!

Multifunctional Salata de Fructe Castron Creative în formă de Val Legume și Fructe de Tăiere Castron, Platou cu Fructe

Scrie-ti parerea!

Produse similare