100 de Noi Încărcător Port de Încărcare USB Conector Dock înlocuitor Pentru iPhone 5 5C 5S 6 6S 7 Plus Căști Audio Jack Flex Cable

Nou

6.33lei

Salut, Stimate Client,

Multe mulțumiri pentru alegerea magazinul nostru.

Cu adevarat sper sa pot avea o plăcută la cumpărături !

1. Descriere 1. Vine cu pretective pungă de plastic și ambalare în condiții de siguranță 2. Mare cantitatea aflată în stoc

3. Acest produs este Compatibil cu: Pentru iPhone 5 5S 5C 6 6S Plus 7 7 Plus

4. Pachetul Include:

1 buc Pentru iPhone 5 5S 5C 6 6S Plus 7 7 Plus înlocuire

5. Bunurile vor fi dublu testate înainte de expediere și ne vom asigura calitatea.

6. Excelent după-servicii de vânzare.

7. Timp de livrare scurt.

2. Detalii

3. Plata

4. Transport

Ne va fi capabil de a obține le-a expediat prin DHL, UPS, FEDEX, EMS, HK par Avion, la alegerea ta .Sau putem să-ți oferim cea mai economică și mai sigură metodă de transport maritim.Scopul nostru este de a obține comanda ajunge la tine în cel mai bun mod vă place

* DHL,UPS si Fedex, în mod normal, durează 3-5 zile pentru a ajunge la tine.

* EMS, în mod normal, ajunge în 7-15 zile.

* HK par avion ajunge în mod normal la nivel mondial în 15-25 de zile

Nu putem livra la P. O Box și nu putem livra fără număr de telefon de contact.Pentru a asigurați-vă că numărul de telefon și adresa pe care ai lăsat, vom livra doar la adresa pe care ai lăsat-o în Magazincredite.ro sistem .

5. Servicii

Primit:

Probleme - vă rugăm să lăsați-ne 5 stele, feedback-ul pozitiv.

Probleme - Defecte lcd / Model Greșit ( Color ) / Deteriorare ( din Cauza transportului ) - vă Rugăm să ne contactați în primul rând ( de Schimb sau Retrimite sau Rambursare )

Nu A Primit:

Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați în primul rând - pe drum ( Vom verifica informațiile de transport maritim pentru tine ) sau Pierdut ( Retrimite sau Rambursare )

6. Garanție

1. Odată sosit, vă rugăm să VERIFICAȚI dacă produsele în stare BUNĂ.Dacă prejudiciul a pachetului vă rugăm să nu accepte pachetul și feedback-ul la noi.

2. TOATE LCD Testat de lucru înainte de a trimite, vă Rugăm să NU INSTALAȚI înainte de Testare.SĂ NE anunțați ÎNAINTE de INSTALARE (NUMAI Conecta LCD pentru placa de baza pentru testare), GARANȚIE NULĂ dacă LCD deteriorat după Instalare.Pentru Non-Rambursabile!Dacă sunteți mulțumit cu produsele după testare.ATUNCI s-ar putea instala pe telefon.

3. Toate produsele, 6 luni garanție, 100% de brand nou și strict testate înainte de expediere.Vă rugăm să ne informați în TERMEN de 3 ZILE de la primirea coletului, dacă sunteți nemulțumit de produsele (poze Reale, videoclipuri și alte elemente de probă trebuie să fie dat, escpecially la "QC PASS" tag-ul pentru a dovedi că ați cumpărat produsul pentru noi), atunci noi va oferim înlocuire /rambursare în cazul în care produsele nu sunt conform descrierii.Vom trata ca produsele primite în stare bună și funcționează bine descrisă dacă e DINCOLO de 3 ZILE.

4. DACĂ LCD Deja Instalat și de a găsi unele problemă.Vă rugăm să ne trimiteți înapoi în termen de 3 zile.Dacă ecranul LCD NU este rupt sau deteriorat, va vom trimite înlocuitor (taxa De returnare vor fi suportate de tine, vom plăti taxa de transport pentru retrimiterea.)

5. Dacă elementul se află în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este utilizată /second –hand, noi va oferim Doar servicii de înlocuire după ce vom obține elementul retur.

7. Vă Rugăm Să Rețineți

1. Noi oferim prețuri en-gros .Mai mult comanda, mai ieftin preț puteți obține.Dacă doriți să plasați un ordin în vrac, va rugam sa ne contactati inainte de plata.Vom răspunde în termen de 24 de ore.Am dori o oferta de preturi excelente si servicii plăcute pentru mult timp de parteneri.

2.Pentru că pe ecranul lcd este fragilă și de mare valoare, este necesar și important să se ia un video atunci când despachetați pachet.Și acesta va fi un validad dovezi atunci când primiți bunuri deteriorate sau lipsă.Dacă nu urmați acest sfat, noi nu vom fi responsabili odată ce această situație se întâmplă.

3.Repararea este un interesant și de inspirație, dar, de asemenea, are nevoie de unele competențe de specialitate .Dacă nu sunteți calificat pentru repararea de asamblare, vă sfătuim că toate instalațiile trebuie să fie operate de către profesionist sau de centru de reparații.Odată ce marfa este deteriorată în timpul asambla sau dezasambla, ar alerga afară de garanție.

4.Există o specială "QC PASS" etichetă pe partea din spate a ecranului LCD.Vă rugăm să bine să-l mențină pe ecran.E o dovadă valabilă pentru garanție.

Etichete: Tech, 35mm pentru iphone, apple jack audio, conector dock, gm obd2, Flex, 2 în 1 pentru căști, adaptor pentru iphone, iphone 7 portul de încărcare cablu flex, încărcător pentru iphon 7, tech2.

Utilizarea Putere/Butoane De Volum
Nume De Brand BYNZ TECH
Numărul De Model Pentru iPhone 5 5C 5S 6 6S 7 Plus
Compatibil Model de iPhone IPHONE XR
Design BAR
Compatibil Marca Apple iPhone, Apple iphone

Scrie-ti parerea!

100 de Noi Încărcător Port de Încărcare USB Conector Dock înlocuitor Pentru iPhone 5 5C 5S 6 6S 7 Plus Căști Audio Jack Flex Cable

Scrie-ti parerea!

Produse similare