433Mhz AC 110V 220V 2CH Releu Modulul de Receptor Emițător Universal Wireless de la Distanță Comutator de Comandă pentru Motor Lampa LED DIY

Nou

13.12lei

modname=ckeditor

Caietul De Sarcini De La Emițător:

Numărul de Model: KT09-117S-4

Operare RF Frecventa: 433MHz.

Sistem De Coduri: 1527 Cod De Învățare.

Tensiune de lucru: DC 3V.

Curent De Lucru:

Putere de emisie: 10 mw.

Wireless Distanta de Operare: 20-50m(Spațiu Liber).

Rata de transmisie: 50 ~ 60KHz.

Abaterea frecvenței: 0.2 MHz sau -0.2 MHz.

Caietul De Receptor:

Numărul de Model: KR2202-4

Tip produs: Dual Channel de Control de la Distanță Comutator de Tip de Codificare: de Învățare Inteligent Cod RF Modul de Lucru: Receptie Superheterodyne Modulație Modul de lucru: se CERE Modul de Lucru: de Moment, de Comutare și Modul de Blocare.RF Frecventa: 433 mhz Tensiune de Intrare: AC 85V~250V Standby Curent: 97dbm Control de la Distanță Gama: >50 m (Spațiu Liber) Conexiune prin Cablu Fel: Cablajul Fix Stâlp Terminal de Ieșire: NO, COM, NC On-off de Ieșire (Sârmă Port): NO(Normal Deschis), COM(Comun End), NC(Normal Închis).Culoare: Verde (PCB), Alb (Exterioară) Circuit Mărime: 7.3 * 5.2 * 2.5 cm Observație: pachetul A Inclus diferite produse pentru a alege o varietate de opțiuni.

Modul de lucru pentru Motor

De compensare Cod: Apăsați Butonul de Învățare pe receptoare de 8 ori, codurile vor fi curățate.După curățarea cod, toate de control de la distanță nu poate funcționa nici mai mult.

Învățarea Cod:( Blocare) Notă: atunci Când vă alegeți pentru modul de blocare, în scopul de a învăța mai mult control de la distanță, aveți nevoie pentru a învăța două tipuri diferite de buton, pentru prima dată de învățare este de DEPARTE, cel de-al doilea timp de învățare pentru OFF.De exemplu: Butonul A=, Button B = OFF Apăsați cheie de învățare pe receptor triple timp, acesta intră în modul de blocare .Așteptați un moment, LED-ul indicator de pe receptor bord va clipi apoi se desprinde.Apăsați butonul de la distanță A. LED flash de 5 ori.Apăsați butonul de la distanță B. LED flash de 5 ori După 3 secunde, LED-ul indicator va fi din nou, de învățare cu succes.A = LA, B = OFF.

A = LA, B = OFF.

Alte woking modul

De moment: Apăsați butonul de la distanță, releul se conectează, eliberați butonul de la distanță, releul se deconectează.Pornire: Apăsați o dată butonul de la distanță, releul se conectează, apăsați butonul de la distanță de două ori, releul se deconectează.Blocare: Apăsați Un buton de la distanță, releul se conectează, apăsați butonul de la distanță B, releul de deconectare.De compensare Cod: Apăsați Butonul de Învățare pe receptoare de 8 ori, codurile vor fi curățate.După curățarea cod, toate de control de la distanță nu poate funcționa nici mai mult.

Etichete: unitate de control, controlul modulului de automatizare, rf 4ch led, power 433mhz 220v, 433 mhz transmiter, releu schrack, dooya, Transmițător 433, bmp280, jvc control de la distanță pentru tv.

Origine NC(de Origine)
Certificare CE
Working voltage AC 220V
Modul de lucru pentru alte De Moment/ De Comutare/De Blocare
Utilizarea Universal, Iluminat, Electric Usa, Automat perdele, Comutator
Sprijin APP No
Exemplu De Aplicare 4 Comutator De Lumină, Sistem De Alarmă De Securitate Acasă, Masina Trape De Control
Exemplu De Aplicare 3 Lumina, lampa, LED
Modul de lucru pentru Motor Blocare
Modulație Modul CERE
Modul De Potrivire De Învățare inteligent cod 1527
Comunicare Wireless RF
Shell Da
Pachet Da
Frecvența 433 MHz
Curent De Repaus 5mA
Numărul De Model 433Mhz Universal Wireless RF Releu de Control de la Distanță Comutator de Poarta
Exemplu De Aplicare 1 Mando o ia distanță, Usa de garaj, Porțile Electronice, Aparate electrice
Exemplu De Aplicare 2 Universal Control De La Distanță Comutator, Comutator De Lumină, Motor
Canal 2

Scrie-ti parerea!

433Mhz AC 110V 220V 2CH Releu Modulul de Receptor Emițător Universal Wireless de la Distanță Comutator de Comandă pentru Motor Lampa LED DIY

Scrie-ti parerea!

Produse similare