DIY din Lemn Calendar Data Mark Chritsmas Ziua de nastere Speciale, Zile Memento Bord Calendar de Perete Semn de Acasă Agățat de Bord de Anul Nou Decor

Nou

23.90lei

MATERIAL: Acest DIY calendar este facut din 100% nou și din lemn natural, în condiții de siguranță, fără BPA, inodor, non-toxice, eco-friendly și nu este ușor să se estompeze.

DECOR de PERETE: Imprimate cu frumos artizanale și precis tăiat colorat Fericit Ziua de litere, perfect pentru casa de decorare perete.

MARK ZILE SPECIALE: Cu acest unic familie de bord de memorie, niciodată nu va fi dor de o zi de naștere, aniversare sau o sărbătoare, cum ar fi Ziua mamei sau Ziua tatălui.

AUTO-ASAMBLARE: String sus, puteți alege modul în care vă place, acest DIY calendar este potrivit pentru o familie pentru DIY împreună, aducându-vă mai multă distracție.

MARE CADOU: este, de asemenea, un mare cadou pentru zile de naștere, nunți, aniversări, Ziua Îndrăgostiților, Ziua mamei și mai mult.

Descrieri:

100% Naturale de Lemn și Frânghie de Cânepă DIY Agățat Calendar Ziua de nastere Aniversare a Festivalului de Memorie Calendar Ușor să Stea de Familie DIY carton Calendar

Caracteristici:

100% nou și de lemn și sfoară de cânepă, în condiții de siguranță și eco-friendly, nici un rău pentru organismul uman.

Unic de ambarcațiuni din lemn, calendarul este perfect pentru casa, decoratiuni de perete, adăugând un sentiment de artistic și natural.

Parametri:

Culoare: așa cum se arată

Material: lemn

Dimensiune: aprox. 40x12x0.4 cm / 15.7x4.7x0.15 (LxWxH)

Lista de ambalare:

Calendar*1

Etichete: calendar din lemn, planificator calendar de perete, 3d pen, calendar cub, advent calendar diy, kawaii, elegant calendar de perete, personal calendar de perete, femeie calendar de perete, decor acasă.

Origine NC(de Origine)
Material Lemn
type1 DIY Calendar
Tip agățat de perete calendar
Numărul De Model Calendar Din Lemn
Type2 datele de naștere memorie placa

Scrie-ti parerea!

DIY din Lemn Calendar Data Mark Chritsmas Ziua de nastere Speciale, Zile Memento Bord Calendar de Perete Semn de Acasă Agățat de Bord de Anul Nou Decor

Scrie-ti parerea!

Produse similare