VXDIAG VCX SE Pentru JLR SDD PATHFINDER DoIP OBD2 Reset Scanner Online Codare ECU Programator Profesionist Instrument de Diagnosticare Auto

Nou

1 032.62lei

VXDIAG VCX SE Pentru JLR este Special Instrumentul de Diagnosticare pentru JLR autoturisme/camioane.

Diferența dintre Universal Instrument de Diagnosticare Speciale și Instrument de Diagnosticare:

Universal Instrument de Diagnosticare Scanner poate citi de cele mai multe vehiculului coduri de eroare, fluxuri de date, resetare sevices și unele speciale fuctions, etc.

Special Instrumentul de Diagnosticare Scanner nu poate finaliza doar funcțiile de mai sus, dar, de asemenea, are funcții puternice de codificare on-line de programare, și de a oferi schema de interogare și demontare metode de masini.

Indiferent de tipul de vehicul, mașini și camioane pot fi folosite.Este util și puternic de programare instrument de diagnosticare.

(Specail funcție nu poate susține kilometraj ajustare).

VXDIAG VCX SE Pentru JLR Software și Mașină de Liste: TSD: pentru a efectua lucrări de întreținere diagnostic pe Jaguar Land Rover, care, din 2007 până în 2016.

Pentru Pathfinder: pentru a efectua lucrări de întreținere diagnostic pe următoarele vehicule: Land Rover Range Rover L405 (2017 model an) Land Rover Range Rover Sport Edition L494 (2017 model an) Land Rover-ul este noua descoperire L462 (2017 model an) Jaguar F-TYPE X152 (2018 model an) Jaguar F-PACE X761 (2018 model an) Jaguar XE X760 (2018 model an) Jaguar XE X260 (2018 model an)

VXDIAG VCX SE Pentru JLR Limba : germană,engleză,spaniolă,franceză,italiană,Japoneză, olandeză,portugheză,rusă.

VXDIAG VCX SE Pentru JLR Suport Full OBD2 funcții:

1.Citire Coduri: Arată o descriere detaliată a Cod de Diagnosticare a erorilor (Dtc-uri).

2.Stergerea Codurilor și Resetare: se stinge Check Engine Light (MIL), sterge codurile și resetează monitoare.

3.Flux de date: Citește și afișează live ECU/PCM flux de date, funcțiile trasarea grafic și stochează datele stop cadru.

4.I/M Disponibilitatea de Stare: Arată dacă diferitele emisiile legate de sistemele de pe vehicul sunt funcționează corect și sunt gata pentru inspecție și întreținere de testare.

5.Citire Date Live Stream: Arată informații de flux de date continuu de la un vehicul în live grafice (de undă) de afișare.

6.A vizualiza Datele stop Cadru: Verifică anumite condiții ale vehiculului care sunt înregistrate de către computerul de bord la momentul de eroare legate de emisii apare.

7.O2 Senzor de Test: vă Permite regăsirea și vizualizarea de senzorul de O2 monitoriza rezultatele testelor pentru cel mai recent efectuat teste de la bordul autovehiculului computer.

8.On-Board Monitor Test: Preia și afișează rezultatele grupului propulsor referitoare la emisii componente și sisteme.

9.Citește Vehicul Informații: Afișează informații, cum ar fi VIN (vehicle Identification Number), CID (Calibrare ID) și CVN (numărul de verificare de Calibrare), etc.

10.Componenta de Testare: Anumite componente ale vehiculului poate fi acționat prin comenzi trimise de pe scaner pentru a testa lor de operabilitate.

VXDIAG VCX SE Pentru JLR Suport de Funcții Speciale:

1.ABS & SRS

ABS Test – teste ABS motoare, bobine, electromagnetice permite relee, organele electorale, și mai mult.

ABS Versiune de Test – afișează numele sistemului de frânare și sistemul ABS controller numărul versiunii software-ul ID-ul, și secvența de valoare.

Acționare de Testare – teste AYC supape, supapele de admisie, de evacuare supape, pompa de motoare, și TRACS supape.

De dezaerare automată de Testare– elimină aerul de interne de lichid de frână camere, după întreținere a frânelor

2.Oil Service Reset

Pentru a reseta intervalul de service lămpile de pe panoul de bord.Indicator de Service Sistemul este conceput pentru a alerta șoferul atunci când vehiculul este datorată pentru un serviciu.

3.EPB:Frana de Parcare Electronica

Pentru a efectua service și întreținere de sisteme de frânare,

inclusiv dezactivarea și activarea frânei sistem de control, sângerare cu lichid de frână, de deschidere și de închidere plăcuțe de frână, și stabilirea frânele după disc sau pad înlocuire, pe mai multe marci de vehicule, în cazul în electronică, sisteme de frânare sunt montate.

4.BRT:Înlocuirea Bateriei

Pentru acumulator nou validat, cum de a șterge greșelile din tabloul de bord și display.

5.DPF:Regenerarea Filtrului de Particule Diesel

Pentru a efectua DPF de curățare pentru a elimina blocajul prin arderea continuă a particulelor captate în DPF filtru.Atunci când o regenerare a filtrului de particule ciclu este finalizat, DPF automat lumina se stinge.

6.TBA/TPS:Corpul Clapetei de Aliniere

Folosind senzorii de poziție a clapetei de accelerație în corpul clapetei de acceleratie, ECU învață complet deschis și complet închis pozițiile prin diverse membre (de repaus, o parte a clapetei de accelerație, WOT), cunoscut ca un Clapetei de accelerație Aliniere (TBA)

Etichete: iprog pro programator, lansarea x 431, jlr sdd, mb star, vxdiag, masina aparate de diagnosticare, valentin, profesionist instrument de diagnosticare auto, vxdiag nano volvo, g scanare.

altă funcție Schema De Interogare Și Demontare Metoda
Limba 1 Germană, engleză, Spaniolă, Franceză, Italiană
Element De Lungime 20cm
Software-ul și de Sprijin Anului SDD 2007-2016
Putere w
Articol Greutate 1kg
Limba 2 Japoneze, Olandeză, Portugheză, Rusă.
Versiune Software Actualizare on-line
Tip De Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Versiune Hardware Cele mai recente
Caracteristici Speciale WiFi
Extern De Certificare De Testare ce
Lățime Produs 20cm
electronice No
Software-ul și de sprijin anul 2 Pentru PATHFINDER după 2017
Înălțime Element 10cm
Profesionale De Codificare On-Line De Programare ecu programator, cheie programator, Resetare Sevice
Tip De Element Alte
Plin OBD2 Bastic Funcții cititor de cod, Fluxuri De Date, VIN Cititor și așa mai departe
Tensiune 9-36V
Numele Modelului VCX SE Pentru JLR

Scrie-ti parerea!

VXDIAG VCX SE Pentru JLR SDD PATHFINDER DoIP OBD2 Reset Scanner Online Codare ECU Programator Profesionist Instrument de Diagnosticare Auto

Scrie-ti parerea!

Produse similare