ROCK Magnetic de Caz Pentru iPhone 12 Pro Max Acoperire Anti-knock Mat Bara de protecție Caz Pentru iPhone 12 Pro Translucid Adsorbție Coque Acoperi

Nou

58.25lei

●Magnetice caz telefon compatibil cu Apple iPhone 12 .Compatibil cu încărcător wireless.

●Built-in 38 cuadripolare magneți cerc alinierea automată cu mag-în condiții de siguranță incarcator, 360 de grade de rotație magnetic de încărcare rapidă. De 10 ori mai puternic magnetice de adsorbție vigoare, fără interferențe de semnal.

●Dintr-o bucata hybride caz combină de absorbție a șocurilor simt de cauciuc bara de protecție și anti-zgârieturi din plastic flexibil, spate, profil subțire și snug-fit cu non-alunecare grip, flexibil și durabil, elegant, dar usoare.

●Corp plin la șocuri grele Picătură de protecție fără vrac.Ultra-subțire acoperă cu a ridicat buzele pe față și spate, și armat perna tampon pe la colțuri să păstreze ecran și lentilă aparat de fotografiat de pe suprafață plană.

●Translucid caz arată off frumusetea telefonului.Perfect fit design elegant, potrivit pentru barbati, femei, fete, și băieți.

Etichete: selfie iphone capac, apel iphone 12, punk rock, baseus iphone12 pro caz, iphoned x caz, caz iphon, iphonx x caz, military iphone 12 pro max, coque iphone 12 pro max wallet, iphon.

Compatibil iPhone Model 2 iPhone12 mini
Nume De Brand Rock
Compatibil iPhone Model 1 iPhone12 Pro
Caracteristici Caz Magnetic
Design Simplu
Origine NC(de Origine)
Compatibil Model de iPhone 3 iphone12
Compatibil Model de iPhone iPhone12 Pro Max
Caracteristică 4 Caz Magnetic, Magnetic Phone Case
Compatibil Marca APPLE
Tip Pe jumătate înfășurat Caz

Scrie-ti parerea!

ROCK Magnetic de Caz Pentru iPhone 12 Pro Max Acoperire Anti-knock Mat Bara de protecție Caz Pentru iPhone 12 Pro Translucid Adsorbție Coque Acoperi

Scrie-ti parerea!

Produse similare