Kafitt Ciclism Îmbrăcăminte 2021 Femei Ciclism Jersey Ciclist Tinuta Tricouri Maneca Scurta Curse de Biciclete MTB La Vanzare Maillot Ciclismo

Nou

56.42lei

↑ Salopeta Click pentru a intra la cumpărare↑↑

Tesatura de îmbrăcăminte introducere

Tesatura de îmbrăcăminte este fabricat din poliester ochiurilor de plasă, care are o bună transpirație și respirație, și, în același timp, are elasticitate mare și rezistență, ceea ce face purtarea mult mai confortabil și aproape de corp.Materialul are un efect de răcire și deodorant funcție.

Plat-blocare cusături pe mâneci și tivul picior minimiza frecarea cauzată de frecare.Acest costum camasa este adoptarea materiale premium și concentrându-se pe detalii, se potrivesc ergonomic pentru organism, potrivit pentru toate nivelurile de Ciclism și înot entuziaști.VĂ RUGĂM SĂ CONSULTAȚI IMAGINEA DE DIMENSIUNE TABEL PENTRU A ALEGE DIMENSIUNEA.

Vom accepta Paypal.Element de vânzări și politica de returnare suntem recunoscători pentru achiziția dvs., dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs., sperăm că vă puteți lăsa feedback-ul dvs. pozitiv pentru noi, dar dacă articolele pe care le cumpara nu satisface nevoile sau așteptările, vă rugăm să ne contactați cât mai curând, cât mai repede, Fiecare element trebuie să fie returnate în ambalajul original și în stare bună, și nu se va întoarce plin de bani de elementul de preț.Costurile de transport sunt non-rambursabile.Și Cumpărătorii sunt responsabili pentru costurile de returnare.

Etichete: amuzant tricouri de ciclism, ciclul jersey bărbați, jersey mtb, biciclete, violet ciclism jersey, cycl jersey, camisas de ciclismo, bicicleta costum, ciclism îmbrăcăminte feminina, bicicleta mtb.

Numărul De Model kAFITT-0088
Nume De Brand kafitt
Tesatura/Material 100% Poliester, Coolmax mesh textil
Material Poliester
Lungime maneca(cm) scurt
Tip Sport Ciclism
Metode De Vânzare Fabrica De Vânzări Directe
Sezon Primavara, Vara, Toamna
Tip De Element Tricouri
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Caracteristică Anti-Pilling, Anti-Psihiatru, Anti-Rid, Respirabil, Comprimat, Iute Uscat, Anti-transpiratie, Buzunare
Origine NC(de Origine)
Lungime Fermoar Plin Fermoar
Gen Femei

Scrie-ti parerea!

Kafitt Ciclism Îmbrăcăminte 2021 Femei Ciclism Jersey Ciclist Tinuta Tricouri Maneca Scurta Curse de Biciclete MTB La Vanzare Maillot Ciclismo

Scrie-ti parerea!

Produse similare