LED Star Proiector Lumina de Noapte Galaxy Noapte Înstelată Lampa de Control de la Distanță Ocean Val Proiector de Control de la Distanță Negru

Nou

4.79lei

Caracteristici:

1.Cerul înstelat lumina este o combinație de patru culori de apa model de lumină și laser verde.Apa model are patru culori de rosu, alb, albastru și verde.Laser de culoare verde.Telecomanda poate controla apa model de culoare, apă viteza de model, apă și modul model.

2.Alimentare: două AAA baterii uscate (fara baterie).

3.Telecomanda poate fi utilizată pentru a comuta funcțiile și lumini.

Descriere:

Acest control de la distanță este de bună calitate și poate controla în mod eficient cerul înstelat lumini, de a face viața mai convenabil și mai rapid.

Caietul de sarcini:

Nume produs: cerul înstelat proiector lampa de control de la distanță

Tensiune de intrare: interfata USB 5V

Tensiune de ieșire: 5V/2000 MA

Produs putere: RGBW2*3W (total 6W)

Culoare: negru

Alimentare: 2* baterii AAA (nu sunt incluse)

Material:ABS

Pachetul Inclus:

1 x control de la distanță

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: deschide control de la distanță, iluminat de control de la distanță, avion de control de la distanță, palio control de la distanță, nada de control de la distanță, solar control de la distanță, contact de control de la distanță, control de la distanță milight, carra control de la distanță, stand lumină de control de la distanță.

Certificare Nici unul
Utilizarea Proiectoare
Comunicare Wireless RF
Origine AR(Origine)

Scrie-ti parerea!

LED Star Proiector Lumina de Noapte Galaxy Noapte Înstelată Lampa de Control de la Distanță Ocean Val Proiector de Control de la Distanță Negru

Scrie-ti parerea!

Produse similare