Pescuit La Musca De Alarmă Pescuit Electronic De Alarmă Pescuit De Noapte Memento Inteligent Bite Alarm Pescuit De Noapte Semnal De Alarmă Accesorii

Nou

3.50lei

Descriere:

1. Răspuns sensibil-După momeala este utilizat, veți auzi acest pescuit de alarmă și indicatorul luminos se va aprinde pentru a vă reaminti că peștele este prins, așa că este un asistent bun pentru pescuit pe timp de noapte.

2. Utilizare-Clip pescuit alarma pe un stâlp, apoi trece linia de pescuit prin buton, iar lumina se va aprinde atunci când prinde pește.

3. Ușor de transportat-pescuit de alarmă este mic în dimensiuni, ceea ce face mai ușor pentru tine de a transporta peștele geanta cu tine, fără a lua prea mult spațiu.

4. 1 buton mobil-Acest pescuit de alarmă vine cu 1 buton de celule, care pot fi utilizate imediat după primirea pachetului.

Caracteristici produs:

O, putere automată-pe după blocare, oprire automată după descărcare, fără a scoate bateria.

B, două culori luminoase, care distinge stare de așteptare și de stat cu pește musca cârlig.

C, adaptive stare statică și lent intermitent roșu pentru a afișa poziția tijei de pescuit.

D, atunci când un pește mușcă cârlig, imediat se transformă în verde de lumină și clipește repede, amintindu-pescari pentru a ridica tija pentru a colecta de pește în timp.

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Culoare: alb

1. High-tech precizie de detectare, lumină roșie intermitentă atunci când peștele mușcă hook, nu permițându-du-te de orice șansă de a prinde pește;

2. Ultra-înaltă luminozitate display cu un vizual distanță de 100 de metri;

3, de înaltă luminozitate LED lumina verde de poziționare de afișare, uitându-se la ochi pentru o lungă perioadă de timp nu va fi obosit;

4, diverse stiluri, potrivite pentru o varietate de metode de pescuit.

5. Ultra-lung lumină verde timp de așteptare-bateria poate fi folosit continuu timp de 60 de ore

6. Aduce propria dvs. de blocare rezistent la apa comutatorul fără a scoate bateria

Pachetul Inclus:

1 * pescuit la musca de alarmă

Etichete: clește de pescuit de pescuit, cutii de pescuit instrumente, acasă inteligent, anti mancarime pen, g10 mouse-ul, pescuit, sistem de alarma, alarmă de pește, alarma musca, peștele mușcă indicator, rod stand.

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Puternic-Toyers
Material Plastic
Tip Pește Sonerie/Alarma, Unelte De Pescuit

Scrie-ti parerea!

Pescuit La Musca De Alarmă Pescuit Electronic De Alarmă Pescuit De Noapte Memento Inteligent Bite Alarm Pescuit De Noapte Semnal De Alarmă Accesorii

Scrie-ti parerea!

Produse similare