AL-SAHAR Moschee Azan Ceas cu Iluminare din spate Hijir Calendarul Gregorian Direcția Qibla Fajr Ceas de Timp

Nou

106.26lei

DESCRIERE

Ceas Sport cu carcasa din Plastic Rotund, Curea din Cauciuc, FTNS Lcd cu EL Înapoi Lumina. *【Din întreaga lume timp de rugăciune】- După schimbarea orașului, ceasul va recalcula Azan timp în mod automat. *【O cheie de la direcția qibla】- Echipat cu o busolă digitală care poate afișa Qibla Exacte și Direcția Nord. *【Coran marcaj și numele de afișare】- Ține evidența dvs. de Coran, show-numele tau sus pe ecran. *【Alarm】- Alarmă de zi cu Zi și alarme de rugăciune. *【Multi-limba】- engleză,arabă,rusă,Indoneziană,turcă,Malaezia. *【Calendar】- Gergorian calendar & Hijri calendar. *【3 AMT rezistent la apă】- Menține stare bună, sub atât de multe circumstanțe. *【Înapoi lumina】 FTNS lcd cu EL înapoi lumina. *【3 ani garanție】- vă Dau un brand bun de garantare a calității.

CARACTERISTICĂ

*【Ceas Forma】- A Rundă. *【De Material De Trupa】- Cauciuc. *【Tip Display】-Digital. *【De caz cu diametrul de】- 38.8 mm. *【Ambalare】- 1x Ceas 1x Cutie de Hârtie 1xUser Manual 0,2 KG/Bucata

Întrebări frecvente

Q: vreau să selectați orașul meu în AL-SAHAR ceas, cu toate acestea orașul meu nu este listat în "Orașul Setarea" ?O: Căutare orașul tău în "Orașul de Setare" pe pagina.Q: Azan ori nu sunt corecte ?A: Asigurați-vă că ați setat corect următoarele : * Orașul Tău *Calendarul Gregorian *Daylight Saving Time (DST) opțiune *Taqween Sistem Q: de Ce există o diferență de o oră în azan times ?A: Asigurați-vă că lumina zilei de economisire de timp opțiune (DST) este setată corect ( consultați "Setarea DST" din ghidul utilizatorului ).Q: Cum pot seta ceasul la bip cu 10 minute înainte de Magrib azan de zi cu zi ?O: să Presupunem că astăzi Magrib azan este de la 6:00 PM.Set Magrib memento alarmă la 5:50 PM. ( a se vedea "Rugăciune Alarme Setarea" în ghidul utilizatorului ).După această setare inițială, Magrib memento va fi ajustat în mod automat în fiecare zi la bip cu 10 minute înainte de azan.Notă : puteți seta memento pentru orice rugăciune pentru un interval fix înainte sau după azan timp.Q: țara Mea foloseste daylight saving time (DST) sistem.Atunci când schimbările de timp de o oră, cum pot viziona fi ajustate ?A: Ai nevoie pentru a regla "Ora de Vară" opțiune (DST) ON sau OFF.Lumina zilei de economisire de timp informații pot fi găsite pe : webexhibits.com Î: "DIRECȚIA QIBLA" în ceasul înseamnă săgeată indică direcția efectivă a Qibla (Mecca), indiferent de direcția în care vă țineți ceasul ?A: Nu.Săgeata indică direcția qibla relativ la Nord sau Soarele sau Luna.Cu alte cuvinte, aveți nevoie pentru a direcționa săgeata Nord la Nord sau la Soare săgeată la Soare sau la Luna săgeată spre Lună, și apoi Qibla săgeată va indica Qibla.

Etichete: al fajr ceas, maca, alfajr de ceasuri originale, al harameen, al harameen ceas, declanșator inteligent comutator, ceas rezistent la apa, ceas islam, cifre ceas, lampa de coran.

Trupa Lungime 20cm
Trupa Tip De Material Cauciuc
Numărul De Model CA-S016
Caz Grosime 11mm
Incuietoare Tip Catarama
Cutii & Cazuri Material Hârtie
Stil Sport
Nume De Brand AL-SAHAR
Mișcarea Digital
Cazul Formei Runda
Formati Fereastra Material Tip Plastic
Origine NC(de Origine)
Carcasa Din Material Plastic
Lățime De Bandă 20mm
Adâncime De Rezistență La Apă 3Bar
Caracteristică Oprire Ceas, Înapoi Lumina, Auto Data, Cronograf, Calendar Complet, Rezistent La Apă, Alarma, busola, Afișare Săptămână
Diametru Cadran 32mm

Scrie-ti parerea!

AL-SAHAR Moschee Azan Ceas cu Iluminare din spate Hijir Calendarul Gregorian Direcția Qibla Fajr Ceas de Timp

Scrie-ti parerea!

Produse similare