Original SAMSUNG EVO+ Plus 128G 100MB/S Class10 card de memorie de 32GB 64GB 256GB micro sd U3 MicroSD pentru Smartphone, Tablet PC

Nou

69.20lei

Vă rugăm să citiți cu atenție.Multumesc!!!

1. Toate produsele sunt 100% autentice, originale de autorizare, agent general direcely supplys.

2. SAMSUNG are trei mari site-uri de producție: China, Coreea de Sud, Filipine!Toate produsele de livrare la întâmplare.

3. Produsul are versiunea Chineză și versiunea în limba engleză, toate expediate aleatoriu, vă rugăm să nu vă faceți griji, toate sunt 100% Originale.

Notificare:

1. Magazinul nostru ofera 100% produse originale.

2. Toate produsele sunt în conformitate cu site-ul oficial SAMSUNG.

3. Producătorul își rezervă dreptul, la propria discreție, de a modifica sau de a modifica produsele.Aspectul și de design de ambalaj se pot schimba fără o notificare prealabilă.

4. Noi nu suntem responsabili pentru orice schimbări sau modificări care producătorul se face la produse.

Conținutul pachetului: SAMSUNG Micro SD cu Pachetul de vânzare cu Amănuntul*1 Despre capacitatea: ·128GB=aproximativ 119GB-120GB ·Acest calcul este diferența între producător și PC-ul nostru, vă rugăm să Google card de Memorie de capacitate să obțineți mai multe informații Sfaturi: Cum de a verifica Capacitatea și Viteza de card de memorie? 1).Vă rugăm să folosiți quaity USB 3.0 cititor de carduri pentru a verifica toate card de memorie de H2testw pe PC.Real card de memorie ar trebui să treacă H2testw cu nici o eroare. 2).Vă rugăm să don\ \ 't folosi ieftin cititor de carduri pentru a testa card Micro SD, viteza de card Micro SD va fi redus cu o calitate scăzută cititor de carduri. 3).Card de memorie Micro SD de viteza este foarte afectat de cititor de carduri și capacitatea de care ai alege , port USB ect.Calitate scăzută dispozitivul va 100% încetini viteza card, 1MB=1000KB.

Etichete: vopsea tableta samsung, card micro sd, 2230 nvme, android tablet, pny micro sd 256gb, slc, lg, tdk card micro sd, mobil phone, telefon samsung.

Aplicație Clasa De Performanță Nici unul
Tip TF / Micro SD Card
Certificare Nici unul
Nume De Brand Samsung
Nivel De Clasă C10
SAMSUNG Model MB-MC64G0
UHS Nivel U3
SD Tip microSDXC
Video Clasa De Viteză Nici unul
Pachet Da
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model SG-MC064G
Cerere De mare Viteză Citească și să Scrie, Telefon Mobil, Stocare De Fișiere
Element Stare Noi
Viteza De Citire/Scriere Clasa 10

Scrie-ti parerea!

Original SAMSUNG EVO+ Plus 128G 100MB/S Class10 card de memorie de 32GB 64GB 256GB micro sd U3 MicroSD pentru Smartphone, Tablet PC

Scrie-ti parerea!

Produse similare