Dans Cactus Jucărie Electronică Se Agită Dans Jucărie Cu Dong Pluș Drăguț Dans Cactus Educația Timpurie Jucărie

Nou

42.72lei

Ne va livra lor pe Parcursul a 24 de ore, atunci când plasați comanda

Cactus Jucărie De Pluș Electrice Umplute Planta Jucărie Fara Baterie

Puncte:

1,Jucărie Interesantă: Un cactus este realizat din tricot material de pluș, aveți posibilitatea să cânte, să danseze, și e bine pentru educație timpurie.jucăriile vor dansa cu ritmul, de a atrage atenția copiilor.

2,în condiții de Siguranță Material: material Moale, confortabil, în condiții de siguranță, non-toxice.Plus este absolut sigur pentru copii.Jucăria poate dansa, a cânta, a muta și roti.

3,Aducând Bucurie: jucăria va dansa pentru câteva ore, aducând bucuria de o viață a copilului.Acesta este dotat cu trei cântece în engleză.

4,Cadou de Utilizare: Cel mai bun cadou de ziua de nastere pentru copii.Vesel muzică și dans sunt foarte potrivite pentru a crea o atmosfera placuta si potrivite pentru petreceri.

5,Mărimea și Puterea: Aproximativ 32cm/12.60 inch în lungime totală de 3 baterii AA sunt necesare.Bateriile nu sunt incluse în livrare, aveți nevoie pentru a aduce propria dvs..

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: lungime: aproximativ 32cm/12.60 inch

Material: tricot cu efect tridimensional

Funcția: cântând, dansând

Lista De Ambalare:

1*Dans Cactus Jucărie De Pluș

Notă:

1. Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, va exista o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, produsul are niște dimensiuni de toleranță.

Etichete: caseta de muzică din lemn, ani trupa de muzica, caseta de muzică, muzică cutie de lemn, free music band, instrument muzical, tare trupa de muzica, muie trupa de muzica, muzica jucărie, oamenii trupa de muzica.

Tema Muzica
Stil Modern
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Dans Cactus Jucărie Electronică Se Agită Dans Jucărie Cu Dong Pluș Drăguț Dans Cactus Educația Timpurie Jucărie

Scrie-ti parerea!

Produse similare