Detasabila Suport pentru Telefonul Mobil, Stand pentru iPhone Reglabil Tablet Stand for iPad Pro Universal se potrivește pentru 5.5-13.3 inch Telefon Pad

Nou

71.45lei

Caietul de sarcini

Complet reglabil,design pliabil,Usor de instalat;

Materiale de înaltă calitate,baza de aliaj de Aluminiu;

Multi unghi de rotație,stick-ul de 360 de grade, reglabil;titularul de 180 de grade reglabil;

Compatibilitate universală,Suport 5-13 inch Tablet pc și telefon mobil;

Folosind ocazii:Bucatarie//Săli de Clasă/Yoga Lista de Ambalare: 1 x Tableta PC Stand 1X Cutie Produs Vom pachetul produsului foarte bine.Robust carton previne agitare în timpul transportului.

Vă rugăm să ne contactați în primul rând să-l rezolve pentru tine, dacă veți găsi că mărfurile sunt deteriorate, vă vom răspunde la tine în termen de 24 de ore.vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Imagini De Produs

DESPRE XIDU

Ușor birou, viață Ușoară, Ușor de moda.

XIDU este un brand profesional de produse de calcul, în special calificați în 2-în-1 laptop și tabletă.Sperăm XIDU produse vă însoțească mereu cu viață minunată.Viziunea noastra este de a oferi lumii cu mai accesibile și inovatoare produse de calcul.Suntem pasionati de ceea ce facem pentru că noi credem că, prin realizarea de calculatoare personale mai accesibile și accesibile pentru toată lumea, tehnologia poate ajuta pentru a îmbunătăți productivitatea la locul de muncă și de viață.Ne sunt situate în Shenzhen, China, cu acces convenabil de transport.Acoperă o suprafață de 5000 de metri pătrați, acum avem peste 300 de angajați.În 2017, am început operațiunile noastre Internaționale. și astăzi, vom acoperi și suport clienți și parteneri în mai mult de 15 de țări și zone.Noastre bine echipate și facilități excelente de control al calității în toate etapele de producție ne permite să garantăm clienților în total.

Etichete: official xiaomi, suport monitor, bandaj suport de telefon, titularul de telefon, suport etichetă, android tablet, aqara homekit, 12.9 ipad pro stand, suport tableta, ipad pro.

Costum Se potrivește pentru toate telefoanele sau Pad de la 5,5 la 13,3
Feature3 Tablet Suport De Montare Pentru IPad
Feature2 Pentru Ipad Air2 ipad iPad 5 6 Xiaomi
Feature1 Design Detașabil
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model PhilHolder
Material Metal, Metal+Silicon+ABS
Feature5 suport tableta, Pentru Ipad Holder
Feature6 Pentru iPad Pro 12.9
Facilitate4 Pentru Ipad mini 1 2 3 4
Pachet Da

Scrie-ti parerea!

Detasabila Suport pentru Telefonul Mobil, Stand pentru iPhone Reglabil Tablet Stand for iPad Pro Universal se potrivește pentru 5.5-13.3 inch Telefon Pad

Scrie-ti parerea!

Produse similare