Chitara electrica Cablu USB Audio Interface Adaptor de Conectare Cablu de Calculator Consumabile Pentru MAC/PC-ul de Înregistrare de Muzică

Nou

9.91lei

Caracteristici:

Aceasta este o Chitara USB Cablu de Legătură, care este un instrument profesional proiectat pentru a ajuta utilizatorii mai bine te bucuri de muzica lor creație.

Acesta este de bună calitate și ușor de transportat, special ideal pentru chitara iubitor de muzică.Într-adevăr cea mai bună alegere pentru tine!

Acesta este alimentat prin USB, astfel încât nu necesită sursă de alimentare externă.

Aceasta permite utilizatorilor pentru a porni PC-ul de calculator în fantastic platforma de lucru pe care le pot folosi efecte clasice.

Și există o chitara conector de intrare, un set cu cască conector de ieșire și un port de ieșire USB.

Descrieri:

Este un gadget excelent pentru începători și jucători cu experiență, cât pentru a practica și perfecționa abilitățile lor și de asteptare.

Și este ușor de operat.Conectați chitara și porniți PC-ul pe calculator într-un amplificator de chitara și a sistemului de înregistrare, fără a fi nevoie pentru orice alte componente hardware.

La ieșire pentru Căști stereo vă permite să gem cu calculatorul dvs. și, de asemenea, poate fi folosit pentru monitorizare cu active monitor boxe.

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Cantitate: 1 buc

Culoare: Negru

Pachetul include:

1 x Chitara Interfata USB Linke Cablu Audio.

1 x CD Instalare Driver.

Etichete: led-uri personalizate semn, cablu de nox, 9v chitara pedala de alimentare, chitara link-ul usb, irig, efect chitara, chitara interfață pc, link-ul de chitara, efect de alimentare, cablu audio hi-end.

Tip Efecte
Material Plastic
Plug Type Nici unul
Cantitatea 1 buc
Culoare negru

Scrie-ti parerea!

Chitara electrica Cablu USB Audio Interface Adaptor de Conectare Cablu de Calculator Consumabile Pentru MAC/PC-ul de Înregistrare de Muzică

Scrie-ti parerea!

Produse similare