USB/baterie auto 12v magazin Deschis semn programabile defilare sau fixe mesaj publicitar LED display bord multi-limba

Nou

336.23lei

Sprijin larg tensiune DC9-30V sau AC110V/220V (Poate fi folosit în automobile fereastra din spate sau magazin) Informații de Bază: Dimensiune Cadru (mm) :560*110*22mm Numărul de afișare de culoare :Roșu Pixeli :16*128 Tip LED :SMD Impermeabil nivelul IP :IP54 ( viața nivel rezistent la apa) Utilizare :Portabil LED Mini Display bord. * Cu auto-stand pentru masa cea de sus * Cu închide bucla pentru hang-a Pus pe birou, prezentare, informatii, raft în magazin,in masina etc. Capacitate acumulator:5000 mah timp de încărcare: 2-3 ore, larg tensiune: AC110-220 v; timp de lucru: 6-10 ore; Caracteristică & Funcția: metodă de Intrare :Cablu USB de la PC / notebook-Suport pentru Limbi:engleză / Chineză (Simplu și Tradițională) / rusă / spaniolă / germană / franceză / coreeană / Thailanda / etc.. --> 1-10 mesaje de afișare, fiecare dintre ele afișează 255 de caractere western, total 2550 caractere de afișare capacitatea --> Afișare Mesaj de Selecție: Fie selectați pentru a afișa un singur mesaj text sau zece mesaj text/imagine în ordine secvențială, făcând clic pe butonul de pe partea laterală --> Se poate afișa ora:00:00:00 --> Afișare Efect: Repara, Stânga, Dreapta, Sus, Jos, Zăpadă, Clipi, Țineți cu cerc - > Viteza: 8 nivele reglabile --> Control Luminozitate: 4 nivel(25%, 50%, 75%, 100%) --> cerința de Putere: baterie reîncărcabilă sau Ac plug --> Suport larg de tensiune DC9-30V sau AC110V/220V (Poate fi folosit pentru masina) --> O/S: Window XP, Vista, Ferestre 7, compatibilitate windows 8. Fiecare set include: Placa cu LED-uri 1 buc Cablu USB 1 buc UE SAU SUA plug 1 buc CD (program / manual) 1 buc

Vă rugăm amintiți-vă pentru a împușcat video, inclusiv procesul-ai despachetat coletul și să încerce produsul, în primul moment, după ce-l primească, în cazul în care nu există problemă în produs , care este beneficiul de a-ți proteja drepturile de cumpărături.

Dragi prieteni, vă rog să-mi citească înainte de a face comanda.

❤ În general, vom declara prețul real pe factură/factura,Sau de a reduce valoarea facturii și scrie doar 10 dolari, livrate prin DHL sau TNT,

de obicei, vom scrie 20 dolari, 50 dolari, 90 de dolari, etc. dacă nu există tariful vamal, taxele vor fi plătite de tine.Nu vom suporta tariful vamal.Dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să ne contactați.

❤ În opțiunea de expediere, dacă alegeți DHL, noi nu includ DHL de la distanță cost, la tariful vamal, sau orice comision perceput prin DHL pentru comisioanele vamale sau un antrepozit costul de depozitare.

❤ Te rog deschide coletul atunci când prezența personalul poștal.Dacă coletul deteriorat sau gol (furate), vă rugăm să întrebați la oficiul poștal pentru a oferi un document oficial, mai ales solicitării de hârtie.

❤ Vă rugăm să rețineți că, dacă ați cumpărat produsele noastre în numele nostru, că tu accepți condițiile enumerate mai jos, vă rugăm să știu!

☺ Inainte de a cumpara, vă rugăm să asigurați-vă că adresa, codul poștal și informații de contact este corectă (Federația rusă trebuie să completeze numele complet al beneficiarului), în scopul de a evita cumpărătorul nu primi coletul.

☺ Atunci când achiziționează produse de o varietate de culori și de colectare, vă rugăm să rețineți necesare, fără notificare, se consideră că este aleatoare trimite!

☺ Magazin de publicitate pozele sunt luate în natură, din diferite loturi de produse fabricate ar putea duce la produs culori și ambalaje există diferențe, dacă nu puteți accepta, vă rugăm să nu cumpere toate produsele, vă rugăm să primite prevala în natură.

☺ În perioada de timp de la primirea angajamentului nostru, nu se accepta cumpărător prezentat 'nu a primit bunuri' litigiului, dacă nu puteți petrece o lungă perioadă de timp de așteptare pentru, vă rugăm să nu cumpere, pentru a evita disputele.

Etichete: Led-uri AUTO Semn, 12v putere suppli, bord cu led-uri semn, 12v la 9v, led-uri semn, lampa led, masina de ecran cu led-uri, led-uri semn wifi, bec led, display led.

Built-in Battery Da
Forma Dreptunghiular
Certificare ce
Numărul De Model US400-C16128R

Scrie-ti parerea!

USB/baterie auto 12v magazin Deschis semn programabile defilare sau fixe mesaj publicitar LED display bord multi-limba

Scrie-ti parerea!

Produse similare