5D DIY Diamant Pictura Mozaic Plin Pătrat Pietre cruciulițe Cuplu Romantic Vintage Imagini de Artă Diamant Broderie

Nou

8.29lei

Imagine completă nevoie de adeziv stras

Acest produs nu contine rama

Setul include: o panza, destul de pietre, un set de instrumente, vă doresc un fericit cumpărături, vă mulțumesc!

Dacă nu-ți place, I se va rambursa

Dacă nu ați primit pachetul, I se va rambursa

Dacă ai vreo nemulțumire, mă va ajuta să rezolve problema perfect

Cumpărătorul Show (Dimensiune Mai Mare, Efect Mai Bun):

Rotund Stras detalii :

Pătrat Stras detalii :

Panza detalii :

Instrumente :

Cum să utilizați :

Ambalaj :

Cum de a cumpăra :

Au trecut 10 ani de când compania a fost fondată

Vom servi de 100.000 de clienți și să aducă DIY fericire pentru mai multe familii

Designerii nostri foarte creative

Noastre de calitate întotdeauna satisface cumpărătorii

Q: de Ce sunt produsele din magazin diferite de cele ale altor întreprinderi?

Răspuns: designerii Nostri sunt angajamentul de a furniza cumpărătorilor cu produse unice.Ei nu urmăresc aceleași, astfel încât cumpărătorii pot simți întotdeauna roman și refuză plictisitor experiență de cumpărături.Prin urmare, mai mult de 90% din produsele noastre nu sunt disponibile în alte magazine.

Q: magazin a fost deschis din 2012. Ce e de neuitat în ultimii zece ani?

Răspuns: am comunica cu clienții din întreaga lume în fiecare zi.Sunt foarte fericit să învețe o mulțime.Desigur, există multe lucruri de neuitat.Lasă-mă să vorbesc despre una dintre ele: în urmă cu câțiva ani, un vechi cumpărător de-al nostru dintr-o dată a trimis un mesaj pentru noi. : A văzut pe alți comercianți care imită produsele mele, prețul este mai ieftin, așa că va cumpăra produse la prețuri reduse, în viitor, ne-am simțit foarte dezamăgit, pentru că am avut multe tranzacții cu acest cumpărător, și el are o personalitate plină de umor, și credem că este un bun prieten.După mai mult de 2 luni, acest cumpărător tot s-a întors pentru a cumpăra produsele noastre.După comunicarea cu el, am aflat că el a fost foarte nemulțumit de calitatea de produs ieftin.Comunica cu comerciant, dar nu am primit feedback bun, și am simțit furios.În cele din urmă am câștigat încrederea vechi cumpărători de bună calitate, care m-a impresionat foarte mult.

Înainte de efectuarea plății, vă rugăm să citiți cu atenție următorul conținut, se va garanta un fericit mergi la cumpărături. 1. Compania noastră are următorii pași: de vânzare cu Amănuntul: Vom accepta tranzacțiile de vânzare cu amănuntul de la toți clienții din întreaga lume.Nu avem o limită minimă pentru toate produsele.En-gros: Vom accepta toate en-gros clienții din întreaga lume.Pentru a elimina presiunea de inventar, partidul suntem mai mult sau egal cu 2 pc-uri ..Daca vrei un număr mare de en-gros, vă rugăm să ne contactați, vom discuta despre prețul cu ridicata, modul de transport, și așa mai departe.Noi credem că putem ajunge la un acord satisfăcător.Agent de livrare: Dacă ești un străin magazine online, va putem oferi servicii de livrare de agent pentru tine.Vă rugăm să ne spuneți cumpărătorului informații adresa de tranzacționare, vom lupta pentru a fi de serviciu pentru tine, în același timp, și ne va respecta pe deplin secretele afacerea dvs., nu s-a oferit să facă ceva în detrimentul intereselor comportamentul tău.Dacă țara și regiunea în țară nu este transport gratuit, puteti sa ne contactati, va Vom oferi cea mai bună metodă. 2. Transport: produsele Noastre sunt din China continentală.După plata de succes, vom livra produsele în termen de 3-5 zile lucrătoare, ta bunuri sosesc de obicei la 7 la 50 de zile lucrătoare.În cazuri rare, întârziere care depinde de caracterul și viteza de țară Trece și bunuri.Atunci când bunurile sunt trimise, vom urmări în mod activ de transport mărfuri de stat.De obicei folosim China Post pachete mici pentru transport, în condiții normale, produsul va fi livrat in 15-30 zile.Dar există și alte cazuri poate fi amânată, de exemplu, vreme rea vine să-ți țara și codul poștal întârziere sistemul de expediere oficiul poștal local și așa mai departe.Prin urmare, China a serviciilor de livrare a coletelor este de 50 de zile. 3. Rata: după ce bunurile sosesc în țară, se pot produce anumite rate în unele țări. 4. Service post-vânzare: Toate produsele comercializate de noi sunt strict controlate.Dacă găsiți ai marfa de calitate, problema (artificial daune) pentru 3 zile.Vă rugăm, să ia fotografii și să ne contactați, vom schimba sau returna pentru tine. 5. Feedback-ul: satisfactia Dumneavoastra este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu articolul dvs., vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele, vă rugăm să ne contactați, putem rezolva orice disputa cu, în loc de a prezenta o revizuire negativă Magazincredite.ro.Vă mulțumesc foarte mult.

Etichete: muzical diamant picturi, religioase diamant picturi, diamant tabloul complet pătrat romantic, diamant vopsea, panoul de diamant picturi, gay diamant picturi, fantacy diamant picturi, diamant mozaic, câteva cruciulițe, cuplu vopsea.

Cadru No
Material Rășină
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Model Tip PORTRET
Utilizarea Picturi
Nume De Brand PSHINY
Ambalajul Extern Cutie De Culoare
Forma De Diamant Pătrat
Tip de en-Gros No
Forma Trei-dimensional
Zona Lipirea Plin
Numărul de Culori 1-30
Numele Elementului 1 diamant pictura
Stil Europa
Setați Tipul Da
Origine NC(de Origine)
Numărul RW-0001

Scrie-ti parerea!

5D DIY Diamant Pictura Mozaic Plin Pătrat Pietre cruciulițe Cuplu Romantic Vintage Imagini de Artă Diamant Broderie

Scrie-ti parerea!

Produse similare