50 Buc 5 Inch Heliu Baloane Transparente Decor Nunta Bobo Balon Petrecere De Ziua Scenă Propunere De Aranjament Baloane

Nou

33.73lei

[Cantitate ]: 50pcs

[Size]

5 inch : dimensiunea înainte de umflarea, diametrul este de 8cm, recomanda umflarea în 15cm

Notă: când primiți un balon, este de dimensiuni foarte mici, vă rugăm să trageți marginea din balon uniform înainte de umflarea balonului.utilizarea umflarea baloanelor instrumente, cum ar fi balon pneumatic sau pompa, încet umflarea, dacă acesta este plat, ține umflarea, până când balonul ajunge să fie rotund, această pvc balon este elastic, în cele din urmă se va transforma într-normal 18 inch balonul rotund, vă rugăm să nu vă faceți griji.

Pasul de a folosi mingea

1. pregăti un balon.prindeți marginea balon

2.trage balon orizontal și de două ori, de sens invers, trage balon vertical și cu forța din nou, până la fiecare margine se face.

3. utilizarea heliu sticla sau pompe pentru a umfla prin portul de aer.

4. la inflația port, începe la 2 cm din balon și rotiți-l în jos, rândul său, portul de aer într-un nod pentru a finaliza.

Elasticitatea acest balon este foarte bun, vă rugăm să nu ezitați să-l umfle.Vă rugăm să păstrați infating până când suprafața este netedă ca imaginea noastră, nu orice winkles.Dacă nu există riduri, asta înseamnă că nu te-ai umflat suficient aer, ar trebui să mergi pe infalting.

# Comanda dvs. va fi, de obicei, emis în termen de 1-3 zile (cu excepția sărbătorilor).

# "Magazincredite.ro Saver Shipping" sau "Magazincredite.ro Standard de Transport maritim" este mult mai stabil, mai sigur și mai rapid.

# Din moment ce avem o cooperativă societate comercială de transport, cum ar fi DHL, vom oferi un discount de mare pe costurile de transport, care poate fi atins în 3-7 zile.FedEx, UPS, etc!

# Putem ajusta prețul de ordin mare, așa că vă rugăm să contactați-ne direct!

# Foto frumoase feedback-ul și comentariile pozitive, ne va da un cadou la urmatoarea comanda,

# Fotografie foarte frumoasă, feedback-ul și partajarea socială (Fackbook, Instagram, vk, etc.) pot primi cadouri direct. (Aveți nevoie pentru a trimite link-ul de la noi în primul timp, vom urmați link-ul de date.Mai mulți vizitatori ne aduce, mai multe recompense avem.)

(1) Dacă destinatarul nu este prezent, mărfurile vor fi, în general, plasat în cutia poștală;

(2) în Cazul în care dimensiunea de bunuri este mare și nu poate fi plasat în cutia poștală, curierul va pune anunțul în notificare în themailbox.

(3) în Cazul în care pachetul nu poate fi livrat, acesta poate fi depozitat la oficiul poștal local pentru 15 zile.Dacă nimeni nu a fost primit pentru mai mult de 15 zile, Sinotrans interne departamentul de client service va alege pentru a distruge bunuri în funcție de vânzător instrucțiuni atunci când livrarea bunurilor.

(4) Dacă produsul primit este deteriorat sau stilul este greșit, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, în primul rând, vă rugăm să ne contactați, vom face cu acest lucru și pentru a găsi cea mai bună soluție, satisfactia dumneavoastra este că putem face mai bine.

Etichete: 5 inch balon, model resin, balon cu heliu, balon cu led-uri, balon turn, 40 ziua, baloane rotunde accesorii, balon latex, wed, bobo ales.

Numărul de Pc-uri 50pcs
Numele Bobo Balon
Numărul De Model 21-3-5
Clasificarea Ballon
Origine NC(de Origine)
Material PVC
dimensiune 5inch
Ocazie Nunta Si Logodna, Botez & Botez, St Patrick ' s Day, Marele Eveniment, Gen Dezvăluie, Pensionare, Petrecere De Ziua, Casa În Mișcare, Ziua copilului, Ziua April Fool lui, Înapoi La Școală, Anul Nou Chinezesc, Ziua tatălui, Ziua Pământului, Ziua RECUNOSTINTEI, De crăciun, Ziua îndrăgostiților, Halloween, De paște, Absolvire, Aniversare, De Ziua mamei
Nume De Brand BOOMCOOL

Scrie-ti parerea!

50 Buc 5 Inch Heliu Baloane Transparente Decor Nunta Bobo Balon Petrecere De Ziua Scenă Propunere De Aranjament Baloane

Scrie-ti parerea!

Produse similare