Femei Pantofi Platforma de Epocă Florale Imprimate Mocasini Mozaic Dantelă Sus Doamnelor Vulcanizat Pantofi de Petrecere Nunta Pantofi pentru Femei

Nou

51.01lei

Atenție Vă Rugăm Să

1.Alege dimensiunea în funcție de lungimea piciorului (nu alege dimensiunea în funcție de țara dumneavoastră dimensiunea de obicei !!!)

2. Lungime picior ≠ branț lungime ≠ talpa lungime De Exemplu: NE-4.5(25.5 cm).Acest 25.5 CM este înseamnă lungimea branț numai.

3.Mai bine să alegeți 1-2 dimensiuni mai mari în cazul în care piciorul este un pic larg sau glezna este un pic mai gros.

4.Lumină și aparat de fotografiat echipamente și afișează poate provoca o diferență de culoare.dacă sunteți în minte,atunci vă rugăm să nu plătească.multumesc.

5.Vă rugăm să permiteți 0-0.5 cm de eroare în dimensiune datorită manuală de măsurare.

6. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în primul rând, ne va ajuta să-l rezolve.

Etichete: femeia a vulcaniza pantofi blană, florale slip pantofi de panza pentru femei, pantof de femeie, iarna florale imprimate tricou femei, pantofi femei, elegant femeie pantofi pentru femeie, florale imprimate rochie rochii femei, femei elegante pantofi gri, pantofi de vara pentru femei, femeie elegant de mare de pantofi.

Sezon Vara
Origine NC(de Origine)
Înălțime Toc Med (3-5cm)
Element De Moda Flori
Model Tip Florale
Nume De Brand NoEnName_Null
Materiale De Captuseala PU
Branț Material EVA
Pantofi Tip Alte
Tip De Închidere Dantelă-up
Material De Sus PVC
Numele Departamentului Adult
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale

Scrie-ti parerea!

Femei Pantofi Platforma de Epocă Florale Imprimate Mocasini Mozaic Dantelă Sus Doamnelor Vulcanizat Pantofi de Petrecere Nunta Pantofi pentru Femei

Scrie-ti parerea!

Produse similare