Designer de Brand Eșarfă de Păr Batistă Triunghi eșarfă Văl de Mătase Eșarfe de Moda hijab Femei Batic esarfa femei de lux

Nou

20.65lei

Designer de Brand Eșarfă de Păr Batistă Triunghi eșarfă Văl de Mătase Eșarfe de Moda hijab Femei Batic esarfa femei de lux

Caracteristici: piele-friendly,unul straturi

Utilizare Pentru: Cadouri, Petrecere, Zi Cu Zi, De Dans ,Birou ,Cariera

Material:Satin ,Sifon。Legat de manerul gentii、trupa Încheietura mâinii、decorare Haine de potrivire

Cadou pentru:Prietena/Sotia/Mama/Femeie/ Fete

Populare sfat

În general vorbind, multe fete și femei ca să-și cumpere mai multe culori diferite pentru a se potrivi diferite haine.

Schimba pentru a utiliza pe diferite ocazii.

Vă rugăm să rețineți

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.Vă mulțumesc!

Pachetul Inclus: o eșarfă de mătase catarama gratuit, la doar 500 de locuri, în timp ce stocurile de ultima

O scrisoare către cumpărător

1.Vă rugăm să permiteți un pic de diferență de culoare din cauza probleme de iluminat și la alt monitor.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.Vă mulțumesc!

2.Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate mannual de măsurare ,Asigurați-vă că nu-l deranjează inainte de a comanda ,vă Mulțumim pentru înțelegere!

3.Despre post-vânzare: Noi apreciem fiecare evaluare-ai dat.Pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să nu se grăbesc să dea feedback-ul sau de litigiu, contactați-ne imediat, astfel încât să avem o oportunitate de a rezolva această problemă pentru tine.Mulțumesc mult.

4.Despre logistica: în Funcție de diferite țări, economice, logistice, în general, durează 30-60 de zile, și este imposibil de a verifica logistică de urmărire informații.Vă rugăm să înțelegeți.

GHID DE CUMPĂRĂTURI

1.Când va trimite comanda ?

De obicei, va vom trimite bunurile în termen de 1-3 zile, cu excepția cazului în vacanță aici.

2.Cum de a trimite coletul?

Dacă suma comenzii este mai mică de 5 dolari, va vom trimite economic sau vă faceți griji-free simplu logistica pentru gratuit.Mai mult de 5 $va fi zburat prin și fără griji standard logistica sau China colet Poștal logistică.Mai mult de 50 de dolari va trimite mai repede logistica pentru gratuit.

3. Poate face en-gros de aici?

Da, puteți.suntem fabrica vinde direct de aici, toate articolele completă a stocului.Dacă ai nevoie de o mulțime.puteți să contactați cu noi pentru mai multe detalii.

Etichete: hijab, femme de mătase eșarfe eșarfă de mătase pentru femei, de lux eșarfă, brand de lux eșarfă, hijab instant, bling platforma sandale, headscarf muslim, gucci scarf, sifon hijab, eșarfă de blană faux.

Caracteristică Decora
Eșarfe Lungime 60cm
Aplicabile Faptei Plaja
Data De Lansare Spring2021
Tip De Element Eșarfe
Model Tip Print
Nume De Brand SIGISHIR
Brand SIGISHIR
Aplicabile Sezon Patru Sezoane
Eșarfe De Tip eșarfă
Origine NC(de Origine)
Material Poliester, Raionul
Gen Femei
Culoare Monocrom
Stil Moda, Triunghi eșarfă
Numele Departamentului Adult
Numărul De Model 2106
Se aplică Femeie, Headband, Trupa Încheietura Mâinii, dau cadouri

Scrie-ti parerea!

Designer de Brand Eșarfă de Păr Batistă Triunghi eșarfă Văl de Mătase Eșarfe de Moda hijab Femei Batic esarfa femei de lux

Scrie-ti parerea!

Produse similare