QI Impermeabil Negru Maro Creion Sprancene Machiaj Nou Frunte Ochi Tentă de produse Cosmetice Naturale, de Lungă Durată Picteze Creion Sprancene

Nou

7.54lei

1.Mai multe culori Clasice pentru alegerea: 5 culori,Nostru sprânceană Creion vă permite să creat sprânceană pentru a se potrivi dvs. de păr și pânză ca iti place.

2.De lungă durată & rezistent La apa: aspect natural formulă, ține-ți fruntea machiaj de durată pe tot parcursul zilei, și prevend de la transpirație și apă pata ta de culoare frunte.De asemenea, este ușor de îndepărtat atunci când te-ai spălat repeatly sau cu o lotiune de curatare faciala.

3. Design convenabil: Automat rotirea corpului este diferit de modă veche creion sprancene,doar rotirea pen apoi începe a face,convenabil și de a salva mai mult timp.

4.Creat perfect sprâncenele: faceți Dublu-capete vine cu 3D formă de triunghi și perie rotativă. 3D creion sprancene pentru tine ușor de creat sprancene, între timp celălalt cap cu perie rotativă vă va ajuta să pieptene dezordonat creștere sprâncenele și să-l mai ușor de culoare .

5.Ușor de transportat: Convenabil de a folosi și de transportat,ușor pentru a se potrivi în sac de cosmetice sau în geantă.Deoarece fiecare culoare cu caz pentru ușor transportă, de asemenea, puteți folosi fond de culoare atunci când sunt în afara.

Pachet descriere:

Dimensiuni: 15.5 * 2 * 1.3 (CM), una, conținut net de: 0.1 g

Etichete: spranceana marker, im frunte ochi, fruntea pen, rimel qibest, în bookworm adventures, creion pentru sprâncene, Spranceana, brow tint, qibest soft matte lip cream, mei frunte ochi.

Origine NC(de Origine)
Ingredient creion sprancene
Numărul de Bucăți O Unitate
Beneficii De lungă durată, Usor de purtat, Naturale, Alte
Țara/Regiunea de Fabricație China
Certificare GZZZ
Impermeabil / Rezistent La Apă Da
Cantitatea 1 buc
Tip Spranceana Enhancer
Numărul De Model creion sprancene
Formularea Creion
dimensiune Full Size
Numărul Certificatului De creion sprancene
GZZZ YGZWBZ
NET WT 0,1 g

Scrie-ti parerea!

QI Impermeabil Negru Maro Creion Sprancene Machiaj Nou Frunte Ochi Tentă de produse Cosmetice Naturale, de Lungă Durată Picteze Creion Sprancene

Scrie-ti parerea!

Produse similare