6 Buchete de Exterior Artificiale Daisy Flori pentru Exterior Ecologizare Grădină Pridvor Decorare Fermă Portocaliu Roșu

Nou

32.39lei

Imitații sunt de brand nou și proaspăt: dacă nu le contacta, acestea arata aproape naturale.Fiecare daisy este cât mai aproape de realitate posibil, furnizarea de realist petale și frunze de texturi.Artificiale flori în aer liber sunt un substitut mare pentru flori reale, și va rămâne în stare proaspătă și frumoasă, an după an!

Multifunctional decor: potrivit pentru decorarea în aer liber.Aceste exotice realiste flori adaugă superba farmec veranda, curte, ferma, gradina, balcon, pervazul ferestrei, pasarelă, terasa...Ei pot trăi oriunde și ultimul infinit.

Artificiale daisy floarea-soarelui a oferi un astfel de griji de a sta frumos la domiciliu, fără de udare sau lumina soarelui.Aceste flori artificiale sunt perfect DIY meșteșug materiale pentru a decora coșuri de flori sau ghirlande, și sunt, de asemenea, foarte potrivit pentru decor de zi cu zi, aniversari, festivaluri, nunti, etc.

Casa perfecta: 8 flori artificiale adaugă vitalitate bucătărie, pervazul ferestrei, living, masa de sufragerie si dormitor.

culoare:Portocaliu roșu

Material:plastic

dimensiuni:Înălțime de aproximativ 35cm

Conținutul Pachetului:

6 x flori de plastic pentru aer liber

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: anime decor, mâner daisy, decor de ferma, logo-ul daisy, acțiune figur, seiko 1020, ziua farm, 1 buchet, moare daisy, ziua decor de ferma.

Material Plastic
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

6 Buchete de Exterior Artificiale Daisy Flori pentru Exterior Ecologizare Grădină Pridvor Decorare Fermă Portocaliu Roșu

Scrie-ti parerea!

Produse similare