29 buc/set Mare de Ochi Blunt Ace de Tricotat Fire Plus croșete Set cu Mâner Ergonomic croșete, Ace

Nou

38.47lei

29 buc/set Mare de Ochi Blunt Ace de Tricotat Fire Plus croșete Set cu Mâner Ergonomic croșete, Ace

★★Dacă aveți această afacere.NICIODATĂ nu va regreta!!!

★★ Ai Ergonomic croșete,Fire, Ace,Cusatura Markeri & Caz...întregul set acum!Aceste mari ochi de Oțel Placat cu Nichel blunt ace fire sunt bune pentru țesut din capete și-a cusut cusături pe croșetat și tricotat proiecte.Ai 9 bucăți ace în trei DIMENSIUNI diferite( 5.2 cm,6 cm,7 cm), care lucrează mare pentru diferite ponderat fire.

9pcs Mâner Ergonomic,anti-Alunecare Mânere croșete măsurată în metric,dimensiunile sunt B(2.0 mm),C(2,5 mm), D(3,0 mm), E(3.5)mm,G(4.0)mm,7(4,5 mm),H(5.0)mm,I(5.5)mm,și J(6.0 mm).despre 5.5 inch lung.Cauciuc Moale mânere face croseta foarte confortabil de utilizat chiar și pentru perioade lungi de timp.Set complet pentru iubitorii de croșetat.

Acest all-in-one kit-ar face un cadou perfect pentru oricine care este de învățare pentru a croseta, un incepator doar la început, sau un condimentată crocheter pe drum.Este, de asemenea, un cadou ideal pentru orice ambarcațiune iubitor; nu da vina pe tine dacă ai păstrat-o pentru tine!

Toate Accesoriile Incluse: 9 Bucăți Mari de ochi Blunt Ace de Oțel Fire, Ace de Cusut,9 Piese Croșetat, Tricotat Cusatura Markeri și Croșetat Cârlig Caz

1.100% de brand nou și de înaltă calitate.

2.Unele măsurarea poate avea 1-5% diferenta cu una reală.

3.Culori diferență există între imaginea de cel actual.

1.Vă rugăm să alegeți mărimea potrivită sau culoare pentru ceea ce vrei,va vom trimite coletul ca ai alege în ordine.

2.Vă rugăm să asigurați-vă că informațiile de livrare este corectă înainte de a confirma comanda.

3.Noi, de obicei, accepta plata prin escrow.Pentru a proteja interesele tale,plata ta va fi temporar deținute de Alibaba,și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.

1.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

2. Vom face freeshipping livrare prin CHINA POST cele mai multe părți ale lumii, dar nu livram la P. O. BOX sau APO/FPO.

3. În mod normal, ne-ar face pentru livrare în termen de 1 săptămână după ce plata dvs. a sosit.

4. Oferim, de asemenea, rapid de livrare de către EMS/DHL/UPS/TNT, dar în plus costul de transport maritim este necesar.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă Rugăm să ne dea 5 Stele.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Etichete: knit yarn, sequin top pentru femei, mâner cromat, bicicleta de prindere, diamant vopsea, coase instrument, accesoriu cos, kitchen handl, yarn for knit, bluse.

Material Plastic
Model Tip Îmbrăcăminte
tricotat pentru Pălării, Eșarfe, Mănuși, Șosete, HAINE, Păpuși
Tip De Dimensiuni Mici Dantelă Croșetat Cârlig
Origine NC(de Origine)
Culoare Aleatoare
Nume De Brand NOTIONSLAND
dimensiune 2mm-6mm
Utilizarea Cusut Manual

Scrie-ti parerea!

29 buc/set Mare de Ochi Blunt Ace de Tricotat Fire Plus croșete Set cu Mâner Ergonomic croșete, Ace

Scrie-ti parerea!

Produse similare