Patriotic American de Pluș Gnome suedeză Třmte Elf pentru 4 iulie gnome aduce noroc familiei tale Cadoul Ideal

Nou

21.28lei

Puncte:

1、Minunat Patriotic Decor: În folclor, gnome aduce noroc la familiile lor și este considerată ca fiind mult noroc.Drăguț patriotic gnome este perfect pentru a decora Ziua Veteranilor, 4 iulie - Ziua Independenței, Ziua eroilor, Alegerea Președintelui decoratiuni.

2、Premium și Handmade: Ziua Independenței de pluș gnome este realizat din fetru moale, recomandate de pluș nas, fibre barbă albă și lungă, pălărie pentru a fi posable.Nisip în partea de jos a fiecare gnome adaugă în greutate, permițându-gnome să stea oriunde!Datorită faptului că toate gnomi sunt lucrate manual, astfel încât acestea sunt diferite în mărime și greutate.

3、Desktop Ornament: Măsuri de aproximativ 28*13cm/11.02*5.12.Cu drăguț gnome papusa, puteți decora desktop-ul, dormitor, canapea extensibila, biblioteca, raft sau în alte locuri din casa ta.

4、Cadou Ideal: Gnome este considerat ca un simbol de noroc sau o casa perfecta decor.Aduce noroc la familie și prieteni.Un cadou minunat pentru copii.

5、Unic de Ziua Independenței Caracteristică: gnome are o caracteristică unică pentru Ziua Independenței Americane.De asemenea, o mare pentru alegeri, Ziua Națională și Ziua eroilor.

Caietul de sarcini:

Material: Textil

Dimensiune: 28*13*6cm/11.02*5.12*2.36 în

Greutate: aproximativ 40G

Lista De Ambalare:

1*Papusa De Plus

Doar cele de mai sus ambalaj conținut, alte produse nu sunt incluse.

Note:

1. Din cauza diferențelor de echipament foto, intensitatea luminii și de afișare ecrane, culoarea articol poate fi ușor diferită de cea prezentată în imagine.

2. Datorită măsurare manual, te rog, permite o toleranță de 0,1-2 cm.

Etichete: noroc, suedia, pipi pitic de grădină, chineză dumnezeu de avere, diy hoverboard, Hawaiian Hibiscus, fals iarba moss, pitic de gradina, tankini de top, elf.

Stil Europa
Origine NC(de Origine)
Tema FAIRY

Scrie-ti parerea!

Patriotic American de Pluș Gnome suedeză Třmte Elf pentru 4 iulie gnome aduce noroc familiei tale Cadoul Ideal

Scrie-ti parerea!

Produse similare