1buc Dublu Partea de Jos Fișier Profesionale Rasp Toc Răzătoare Greu Moarte ale Pielii Callus Remover Pedichiura Fișier Picior Răzătoare

Nou

5.45lei

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Elimina Calus într-un Profesionist, Effecient și Siguranță Care-verso colosale picior rasp ajuta să eliminați calus,a crăpat hard piele și piele moartă cu ușurință.Oferindu-vă o mai netedă și mai confortabilă experiență pe picioarele tale.

Calitate Premium,Ergonomic Conceput HandleBoth de rasp sunt făcute de înaltă calitate din oțel inoxidabil 304, și sunt ferm lipit pe cadru, nu ruginesc niciodată și niciodată nu a căzut.Cadru și mâner de tot piciorul de fișier este acoperit de material PP, ergonomice, concepute dunga de pe mâner, se creaza un super-ușoară atingere și ușor de a organiza, funcție anti-alunecare.

Față-verso din Oțel Inoxidabil RASPFirst frecat picioarele cu grosier parte pentru a elimina bataturi si piele moarta.Urmați frecati-l cu amendă de parte de a îmbunătăți și de licitație pielii picioarelor.Pentru rezultate mai bune, vă recomandăm să se înmoaie picioarele în apă caldă timp de 10 minute pentru a inmuia pielea ta înainte de a utiliza.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

Etichete: fișier pentru picioare, piciorul răzătoare pedichiura, perie picior, pedicur, calus racleta, piciorul polizor, toc proteja, câine de jad, toc protector de pantofi, calus mașină.

Tip Mână-Picior Fișier
Sursa De Alimentare Nici Unul Electric
dimensiune 23*3.4cm
Material PP + 304 din oțel inoxidabil
Numărul De Model 60A
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

1buc Dublu Partea de Jos Fișier Profesionale Rasp Toc Răzătoare Greu Moarte ale Pielii Callus Remover Pedichiura Fișier Picior Răzătoare

Scrie-ti parerea!

Produse similare