Auto-Adeziv Tesutul Facial Cutie, Montat Pe Perete, Șervețele De Hârtie Cutii De Depozitare Bucatarie Baie Servetel Suport Pentru Prosop Dispenser Caz

Nou

4.71lei

Culoare: caisă/gri

Dimensiuni: 19*13.2*8.2 cm

Material: ABS

Greutate: 200g

Lista de pachete:

1 x auto-adeziv cutie de tesut

Caracteristici:

** Material de buna calitate: Aceasta cutie de tesut titularul este făcut de la bun material ABS de calitate, design usor si compact, material de bună calitate asigură durabilitate.

** Auto-adeziv: Auto-adeziv pentru design, vine cu traceless bandă adezivă, cutie de tesut se pot lipi de poziție ideală, ușor de utilizat.

** Utilizate pe scară largă: este perfect pentru masa de ceai, noptiera, birou, cabinet, bucatarie, camera de zi, birou, dormitor, casa, baie, colegiu, dormitor comun, etc.

** Aplicație: Potrivit pentru casa, birou, scoala, hotel, cafenea, butic, mall-uri și mai mult.

** Convenabil de a folosi: Acest țesut facial capacul cutiei are un descoperite parte pentru a face simplu și rapid de utilizat și umple cu o nouă cutie de tesut.T-deschidere în formă vă permite să vedeți când prosoape de hârtie se uzează și trebuie înlocuite.

** Dozator de țesut: O modalitate ușoară de a stoca și distribui prosoape de hârtie, această montat pe perete unitate oferă atât stilul, cât și funcția de tine.

** Economisi spațiu: Utilizați un tracless bandă adezivă pentru montare pe perete sau birou de jos pentru a salva mai mult spațiu.

** Ține-ți faci curat în cameră: montat pe Perete suport pentru șervețele cutie ajutor pentru a ține materialul de baie vanitatea sau camera de curat și organizat.

** Se aplică pe suprafețe: Diverse suprafețe netede se aplică, cum ar fi, faianta, sticla, metal, plastic și mai mult.

** Ușor de instalat: Nu este nevoie de nici scule profesionale, auto-adeziv, aderență puternică, ușor de instalat în câteva minute.

** Nu este zero: Fabricat din ABS, suprafață netedă, margine rotunda, nu este ușor să-ți rănească mâinile.

Note:

1. Te rog voie 1-3mm diferențe datorită măsurare manual, vă mulțumesc pentru înțelegere!

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, vă rugăm să înțelegeți că imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Etichete: cutie prosop de hârtie, 5600 caz, suport prosop de hârtie, tissu, canistra borcan, ezy tampoane pentru copii, copil de sex masculin prosop, șervețel de hârtie caz, dettol mop servetele, titularul șervețel.

Stil Modern
Origine NC(de Origine)
Aplicabile Țesut Detașabil De Țesut
Aplicabile Suport Hârtie Auto-Adeziv
Costum Adeziv Tesutul Facial Cutie
Perfect pentru cabinet, BUCĂTĂRIE, camera de zi, Birou
Numărul De Model M228992
Tip Țesutul Colectorului, Montat Pe Perete O Cutie De Șervețele
Aplică-2 Cutie De Tesut De Acoperire Auto-Adeziv
Metoda De Stabilire A Perdeaua Tip
Utilizate pe scară largă cabinet, BUCĂTĂRIE, camera de zi, Birou
Material Plastic
Numele Dozator De Țesut Montat Pe Perete

Scrie-ti parerea!

Auto-Adeziv Tesutul Facial Cutie, Montat Pe Perete, Șervețele De Hârtie Cutii De Depozitare Bucatarie Baie Servetel Suport Pentru Prosop Dispenser Caz

Scrie-ti parerea!

Produse similare