Lampa de Birou LED de 360 de Grade, Reglabil Pliabil 5 Culoare Reglaj Masă Atinge Lumina USB de Protecție a Ochilor de Învățare Biroul Lumina de Noapte

Nou

103.18lei

descriere produs

1. 0 lumina albastra pericol 2. 360 de grade, reglabil suport lampă 3. 120 grade reglabil lampa de corp 4. 36 de înaltă luminozitate margele lampa, mai iluminare uniformă, o mai bună protecție pentru ochi 5. Cu 2800MAH baterie cu litiu, viata lunga a bateriei Pachetul Inclus: 1 * LED-uri lampa de birou (fără bec) manual Cadouri de dragoste (suport de telefon mobil)

Despre Feedback-Ul

1.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul Magazincredite.ro Manager de Comerț sau e-mail.Ne va ajuta cu plăcere.Din cauza diferenței de fus orar,mesajele vor fi răspuns în termen de 24 de ore .vă rugăm să ne trimiteți un mesaj dacă există orice probleme înainte de a părăsi feedback-ul. 2. Dacă vă satisface cu produsele noastre , vă rugăm să ne dea feedback-ul Pozitiv și de 5 stele DSR pe vânzător detaliate opiniile, Pentru că este foarte important pentru mine.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și de a înțelege.Dacă nu satisface vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ ,astfel încât să putem efectua până satisfacție,multumesc...... 3.Va vom oferi servicii cât mai bine putem,pentru că feedback-ul și de ce ne străduim pentru.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacția clienților! 4.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Magazincredite.ro!

Etichete: sef birou, lampa de tabl, pc monitor lumina, tabl, hub lampă cu led-uri, lampa led, de iluminat, metal, masă, copilul lampa, baterie lampă de birou, noptiera laptop.

Tipul De Bază Nici unul
Tensiune 90-260V
Tip De Element Lămpi De Birou
Caracteristica 5 Cu 2800MAH baterie cu litiu, Viata lunga a bateriei
Este De Becuri Incluse Da
Este Dispozitiv Inteligent Da
Caracteristică 4 36 de înaltă luminozitate margele lampa, mai iluminare uniformă,
Finisaj Nichel Periat
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Caracteristică 2 360 de grade, reglabil suport lampă
Caracteristică 3 120 grade reglabil lampa de corp
Material Aluminiu
Nume De Brand NoEnName_Null
Numărul De Model LI-F0061
Caracteristici 5 temperaturi de culoare, 0 lumina albastra pericole, 360 reglabil lămpi de birou
Stil Modern
Garanție 3
Umbra Tip ABS
Certificare CCC, CE, UL
Origine NC(de Origine)
Sursa De Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Tip Comutator Atingeți Comutatorul Pornit/Oprit
Este Estompat Da
Caracteristică 1 0 lumina albastra pericol
Corpul Material Aluminiu

Scrie-ti parerea!

Lampa de Birou LED de 360 de Grade, Reglabil Pliabil 5 Culoare Reglaj Masă Atinge Lumina USB de Protecție a Ochilor de Învățare Biroul Lumina de Noapte

Scrie-ti parerea!

Produse similare