Turnare Moale Multifunctionale Refolosibile Decor Acasă Meșteșugurilor De Artă Concrete De Grădină Triunghi Ghiveci, Bonsai Mucegai Silicon Suculente

Nou

31.15lei

Descriere:

Material: Fabricat din material de silicon moale, nu este ușor să se deforma sau rupe, reutilizabile, non-toxic, rezistent la caldura, usor de curatat.

Triunghi Design: Triunghi ghiveci forma, vă puteți dezvolta imaginatia complet pe acest mucegai.Și acesta este unic cadou pentru familie sau prieteni.

Distracție DIY: Perfect pentru a face săpun manual, ghivece de flori, decoratiuni si alte meserii.

Ușor pentru a Elimina: Non-stick silicon matrite comunicate de ușor elemente cu o poftă de mâncare simplu, mucegaiuri nu se va sparge.

Ușor de Curățat: pur și Simplu de curățare cu apă caldă și săpun, apoi se pune mucegai departe de lumina directă a soarelui până la următoarea utilizare, reutilizabile.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon

Culoare: Translucid

Dimensiune(LxWxH): Despre 10x9x5cm/3.94x3.54x1.97inch

Intervalul de temperatură: -40-230℃

Pachetul include:

1 buc x Mucegai Silicon

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Etichete: ciment mucegai, 3d mucegai, ciment de plantat, ciment mucegai silicon, ciment ambarcațiuni, mucegai piatra, mucegai de plantat, mucegai oală, Ghiveci De Flori De Mucegai, beton mucegai pe perete.

Caracteristică Eco-Friendly
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Turnare Moale Multifunctionale Refolosibile Decor Acasă Meșteșugurilor De Artă Concrete De Grădină Triunghi Ghiveci, Bonsai Mucegai Silicon Suculente

Scrie-ti parerea!

Produse similare