AMPCOM Pasta Termica Radiator Compus Pasta de Racire de Unsoare pentru Procesoare Gpu-uri VGA de Înaltă Performanță Polysynthetic Pasta Termica

Nou

8.29lei

HY610 pasta Termică.

【Compatibilitate】Pasta Termică garantează căldura generată de PROCESOR sau GPU este disipată eficient.

【Aplicare în condiții de siguranță】corectă interfață termică inserați codul aplicație poate ajuta aduce în jos temperatura PROCESORULUI。compus din carbon micro-particule care conduc la o extrem de mare conductivitate termică.Aceasta garantează căldura generată de PROCESOR sau GPU este disipată eficient.

【Înaltă Conductivitate Termică】>3.05 W/mK, 5/10 Pachet de 0,5 g de Ușor de utilizat Seringi

【Durabilitate mare】Înaltă rezistență la temperatură scăzută rezistență termică și conductivitate mare pentru viteze de transfer de căldură.Se aplică la CPU,VGA,chipset-ul și alte componente PC.

Specificațiile Produsului

Conductivitate termica: >3.05 W/m-k

Termică Impedanta: 2.48 g/cm3

Lungime: 12cm/4.72 în (Aprox.)

Greutate: 3.5 g

Net Greutate: 0.5 g

Instantanee rezistență la temperatură: -50-280°C

Temperatura De Lucru: -30-240°C

Vâscozitate: 1000

Pete Pași:

1. Vă rugăm să curățați suprafețele de sursa de căldură (CPU) și disipa căldura dispozitiv (radiator) cu uscat țesuturi.

2. Folosind racleta sau alte instrumente pentru a unge pasta termica pe CPU, și nu este nevoie pentru a unge pe radiator.

3. Pasta termică ar trebui să fie uns uniform pe întreaga unitate PROCESOR de suprafață.Poate nici prea subțire, cuvinte tipărite pe ea ar trebui să fie acoperite.Nici prea gros, grosimea ca de hârtie A4 va fi mai bine

Etichete: radiator de cupru, led radiator, alimente grăsime, hy610 pasta termica, unsoare termica, gt710, unse, i7 processor, 24v 80mm fan, pcie splitter.

Origine NC(de Origine)
tip 2 procesor pasta termică
Greutate 0.5g
Tip 5 pasta termica
Tip 1 Pasta Termica
Tip Pastă Termică
Nume De Brand ampcom
Tip 4 Compus Pasta De Racire
Tip 3 pasta termica
Dimensiune 3.05 W/m-k
Numărul De Model HY610

Scrie-ti parerea!

AMPCOM Pasta Termica Radiator Compus Pasta de Racire de Unsoare pentru Procesoare Gpu-uri VGA de Înaltă Performanță Polysynthetic Pasta Termica

Scrie-ti parerea!

Produse similare