Rustic Pânză groasă de sac Dantelă Panglică Rolă de Pânză groasă de sac Decorare Petrecere de Nunta Decor Acasă Înfrumusețarea Meserii DIY de Crăciun FAS6

Nou

9.04lei

corpul, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } Rustic Pânză groasă de sac Dantelă Panglică Rolă de Pânză groasă de sac Decorare Petrecere de Nunta Decor Acasă Înfrumusețarea Meserii DIY de Crăciun FAS6

Descriere:

Caracteristici:

1. Toate dantelă și lenjerie de pat decoratiuni sunt realizate de înaltă calitate de pânză și dantelă, cu un rustic și simt retro, suficient de rezistent pentru a fi folosit de mai multe ori.

2. Cel mai important lucru este că acestea sunt lucrate manual, rafinat și minunat, care este o completare perfectă pentru DIY.

3. Ușor de utilizat: trebuie doar să rămânem lipici lipicios pe partea din spate a pânză groasă de sac, care este simplu și de economisire a timpului.Lucrate manual, durabil, elegant și elegant, suficient pentru a face diferite stiluri de meserii.

4. Aplicarea pe scară largă-complet pânză groasă de sac de flori costume, ele sunt foarte potrivite pentru decorarea acasă, nunti, petreceri aniversare, banchete și alte evenimente importante.

5. Ele sunt, de asemenea, cadouri perfecte pentru prietenii tăi.

Caietul de sarcini:

Material: Sfoară De Cânepă

Dimensiune: Aproximativ 5cm x 2m

Notificare:

1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală poate fi ușor diferită la culoare imagine.

2.Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferă datorită măsurare manual.

Pachetul Include:

1 x Pânză groasă de sac Dantela Roll

Etichete: plasă de iută, wedding items decoration rustic, hessian, decor rustic, pânză groasă de sac tesatura roll, wed, pânză groasă de sac de nunta, peter rabbit, african dantela material, dantelă panglică.

Numărul De Model pânză groasă de sac
Origine NC(de Origine)
Material BUMBAC
Model cu dungi, Masina De Desene Animate
Ocazie De crăciun, De paște, Petrecere De Ziua, Nunta Si Logodna

Scrie-ti parerea!

Rustic Pânză groasă de sac Dantelă Panglică Rolă de Pânză groasă de sac Decorare Petrecere de Nunta Decor Acasă Înfrumusețarea Meserii DIY de Crăciun FAS6

Scrie-ti parerea!

Produse similare