50pcs/o mulțime ridicata de 10 inch Star Folie de Aluminiu Baloane ziua de naștere Petrecere de Nunta de decorare balon LZ-238

Nou

33.23lei

bine ati venit la magazinul nostru

Garantat 100% ,imaginea este aceeași ca și produsele noastre

Descriere:

material :Folie

Dimensiune: 10inch (umflate 20cm )

greutate:50pcs/genti

culoare: inclusiv roșu, albastru, trandafir rosu, argintiu, auriu, verde, violet,

Putem accpet de vânzare cu amănuntul , pentru mici ridicata , dropshipping

E de datoria mea să oferi cea mai bună calitate baloane cu cel mai mic pret ,baloane se trece EN71 ,SGS certificat ,deci este sigur pentru utilizare

Sper că vom putea cooperare cu tine pe termen lung

Plata

1. Vom accepta ESCROW Card de Credit Visa de la Banca ,Western Union și Money Gram .

2. Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a confirma comanda, atunci când primiți elemente într-o stare bună, pentru că atunci când plasați o comandă, banii se transferă în Escrow, nu contul nostru.

Shippment

1. Ne va livra elementele termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este de ajuns.

2. China Post Air mail .De obicei, va dura 10-30working zile pentru a ajunge.EMS .De obicei, va dura 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge .DHL /FedEx /UPS, de Obicei, va dura 6-8workingdays să sosească .Toate acestea depind, de asemenea, locale viteza de livrare.

3. Elementele vor fi marcate ca "cadou" sau "eșantion" și cu o valoare mai mică pentru ușor de vămuire .dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului toate obiceiurile legate de taxele sunt plătite de către cumpărători.

4. Ne va livra la adresa implicită în Escrow dacă nu ne informează și un număr de telefon este important atunci când vă lăsați adresa dumneavoastră.

5. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente întârzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

Cromatic

1. Toate produsele furnizate de fotografii pentru fotograf profesionist, atent repara erorile de sistem și de culoare cât mai mult posibil și real mărfuri de ajustare, fizică, ci pentru că lumina lămpii, ecran color abatere, înțelegere personală de diferite culori, obiect ar putea exista unele fotografie color, cu această problemă nu aparține de mărfuri problemă de calitate, culoarea finală cu bunuri reale va prevala.

Politica de returnare

1. Nici o restituire, doar schimb.

2. Cumpărătorul trebuie să ne e-mail pentru schimb de notificare înainte de a se întoarce articol, cumpărătorul va suporta transportul si manipularea taxă și elementul trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală, atunci când se întorc de elemente.

Feedback-ul

1. Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși prin urmare ,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre vă rugăm să ne lăsați feedback-ul activ.

3. Contactați-ne înainte de a părăsi orice engative de feedback-ul neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice problema.

Despre Noi:

Puteți amesteca toate marcile, culoarea, dimensiunea și așa mai departe.Avem mai multe branduri, mai multe modele, mai multe culori în stoc dacă ți-a plăcut produsul, dar nu le găsești în magazinul nostru, vă rugăm să nu vă faceți griji.Pentru că avem multe produse nu sunt lista i încă pe site.Deci, puteți trimite o imagine sau cod articol pentru mine, va vom oferi cele mai bune servicii, produsele noastre vin direct din china fabrica.

Noi oferim achiziții de afaceri, un serviciu Bun !Pret bun !

Etichete: balon roșu vin, balon turn, tricou mickey mouse, petrecere a burlacelor fundal, folie de aluminiu de bucatarie, groază de jucării, red metal balloons, minnie mouse, baloane mireasa, mtrong unicorn baloane, lego câștigător.

Numărul De Model LEZI-170105
Forma Stil Iepurasul Ureche, Runda, Mickey Mouse Ureche, COROANA, Corn De Antilopa, Flori, Scrisoare, Oval, Arc, Gest, Numărul, BIVOL CORN, fructe, Benzi, PLANTA, Corn de cerb, Desene Animate Amnimal, Desene Animate Figura
Ocazie Gen Dezvăluie, De Ziua mamei, petrecere, Ziua îndrăgostiților, Botez & Botez, Aniversare, De paște, Ziua RECUNOSTINTEI, Halloween, Marele Eveniment, Anul Nou Chinezesc, Pensionare, Ziua copilului, Ziua Pământului, Ziua tatălui, Înapoi La Școală, Ziua April Fool lui, Nunta Si Logodna, Casa În Mișcare, De crăciun, St Patrick ' s Day, Petrecere De Ziua, Absolvire
Numărul de Pc-uri 50pcs
Nume De Brand CHLEZI
Material Folie De Aluminiu
Clasificarea Ballon

Scrie-ti parerea!

50pcs/o mulțime ridicata de 10 inch Star Folie de Aluminiu Baloane ziua de naștere Petrecere de Nunta de decorare balon LZ-238

Scrie-ti parerea!

Produse similare