Adidași de moda Femei Casual Balerini Pantofi Strălucitoare Blingbling Casual Pantofi de Tenis Femeie Dantela-up Sclipici Auriu Pantofi Doamnelor plus dimensiune

Nou

76.11lei

Cumparatorul Observa

Pentru a asigura pantofii nu deformate și nu sunt deteriorate de către stoarce, toate noastre de pantofi va fi pachet cu un sac gonflabil pentru a înlocui "cutie de pantofi", Dacă totuși doriți caseta, vă rugăm să lăsați mesaje de la noi.

CUMPĂRĂTORI ȘI NECESARE

Plata

În prezent, puteți plăti folosind Boleto, Visa, MasterCard, Qiwi, Western Union, de Debit Maestro, WebMoney și transfer Bancar.

Dacă te întâlnești probleme atunci când plata facturii, vă rugăm să ne contactați în primul rând.

Transport

Ne va livra comenzi în termen de 4 zile lucrătoare după ce primesc confirmarea de plata de la Magazincredite.ro.

Atunci când alegeți un transport gratuit de curierat, noi vom alege o mai bună companie de curierat în funcție de diferite țară, dacă ați plătit bani pentru transport, vom urmări alegerea ta de curierat pentru a navei.

Returnare Și Rambursare

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, puteți face schimb de obiecte, sau de a cere restituirea plin de bani, dar cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxa de transport.

2. Dacă doriți să facă schimb de defecte expediate elemente, puteți face ca followsings

(Pasul 1) ne E-mail în termen de 7 zile lucrătoare sau chat cu noi de Comerț Manager

(Pasul 2) Trimite poze cu noi despre problemele de elemente

(Pasul 3) a Reveni elementele noi cu număr de urmărire, apoi va vom returna integral banii.

Feedback-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele de pe toate detaliile de la vânzător rating și feedback-ul pozitiv.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să nu ne dea feedback-ul rău în mod direct (Ta feedback-ul rău ne va afecta profund), vă rugăm să ne e-mail.Despre preocupările dumneavoastră ne va oferi cu siguranță o soluție satisfăcătoare și de a face 100% Mulțumit.

Etichete: pantof de femeie, femeie pantof de tenis, pantofi femei, ja dior, pantofi, pantofi de sport womem, pantofi dior, shose femeie, femeile plută adidași, doamna vulcaniza pantofi, femeie vulcanizat pantofi.

Sezon Primavara/Toamna
Model Tip Culori Amestecate
Element De Moda Bling
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Tip De Închidere Dantelă-up
Materiale De Captuseala Tesatura De Bumbac
Numele Departamentului Adult
Numărul De Model S010
Material De Sus PU
Înălțime Toc Plat (≤1 cm)
Branț Material EVA
Nume De Brand dylan&sky
Origine NC(de Origine)
Pantofi Tip Alte

Scrie-ti parerea!

Adidași de moda Femei Casual Balerini Pantofi Strălucitoare Blingbling Casual Pantofi de Tenis Femeie Dantela-up Sclipici Auriu Pantofi Doamnelor plus dimensiune

Scrie-ti parerea!

Produse similare