13 mm fără cheie din Metal Mandrina de Schimbare Rapida Adaptor de prindere SDS-Plus 1/2 Hex Pătrat se Potrivesc Rotary Hammer Drill

Nou

16.70lei

Caracteristici:

1. De înaltă rezistență: Acest burghie sunt realizate din oțel, durabile și cu design deosebit, care poate oferi de înaltă rezistență, rezistență la impact, rezistență la uzură și durată lungă de viață.

2. Mai multe tipuri: converti Instantaneu impactului șoferul să dețină non-schimbare rapida a burghiului și de biti.Ușor de instalat și ușor de utilizat.

3. Ușor de utilizat: Diferite forme geometrice pot reduce frecarea și de a salva timp.Doar instala burghiul în burghiu electric, și îl puteți folosi cu ușurință.

4. Cum să utilizați: trebuie Doar să instalați un adaptor adecvat pe burghiu, și apoi conectați sursa de alimentare la split lemn, utilizați procesul este simplu și rapid; cel mai bine este să înlocuiți adaptorul în funcție de situația reală.

5. Multifunctional: Acest multifunctional de scule de mana poate fi utilizat pe scară largă în familie, în aer liber, camping, farm.Schimbare rapida SDS-Plus Hex Pătrat shank pentru ciocan electric.

Descriere:

Acolo are o mai mare forță de strângere, prevenind eficient burghie libertate, mai multă încredere.Mandrina cu degetul-se strange usor pic modificări.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Material: oțel de tăiere gratuit

Gama de prindere: 2-13mm

Dimensiune racord: 1/2-20UNF

Se aplică la: Hex Pătrat Ciocan

Pachetul Inclus:

1 * Hex Pătrat Ciocan

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: nvme adaptor sds, adaptor sds aeg, sds adaptor rapid, kaya adaptor rapid, alamă adaptor rapid, adaptor sds sds, adaptor sds metal, meizu adaptor rapid, ac adaptor rapid, hex adaptor sds.

DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Certificare Nici unul
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

13 mm fără cheie din Metal Mandrina de Schimbare Rapida Adaptor de prindere SDS-Plus 1/2 Hex Pătrat se Potrivesc Rotary Hammer Drill

Scrie-ti parerea!

Produse similare