Kaibote Super Evaluate Pack 4 Perechi Elegante, Ochelari pentru Femei, de Calitate Presbyopic Ochelari Doamnelor Cititor de Ochelari +1.0-3.5

Nou

33.27lei

Kaibote Super Evaluate Pack 4 Perechi Elegante, Ochelari pentru Femei, de Calitate Presbyopic Ochelari Doamnelor Cititor de Ochelari +1.0-3.5

* Lățime cadru: 5.31 inch (135mm) * Înălțime cadru: 1.61 inch (41mm) * Bridge (DBL): 0.78 inch (20mm) * Templul Lungime: PC Rame * AC Obiectiv * Dioptrii disponibile: +1.0/ +1.5/ +2.0/ +2.5/ +3.0/ +3.5 * Culori disponibile: Black/ Tortoise/ Multicolor/ Galben * Ambalare: 4 Buc în pungi de OPP sunt ambalate separat

Confort:

4 perechi de retangular ramă de ochelari de citit cu aceeași mărire pentru toate cele 4 perechi.Păstrați o pereche în fiecare cameră a casei, la locul de muncă, în torpedoul masinii sau in geanta, rucsac, sau transporta toate pentru a avea la îndemână atunci când și unde aveți nevoie de ele sau pentru a partaja cu un prieten, soț sau partener.

Materiale De Înaltă Calitate:

Lentile PC, impact puternic nu va fi deteriorat, anti-zero și explozie-dovada, cadru, extrem de durabil si usor, balamale metalice pentru a asigura durabilitate.În mod arbitrar swingable primăvară picior de design, de asemenea, reduce stoarcere de ochelari la cap.

Confortabil De Purtat:

Ușoare de înaltă calitate din material plastic, cu HD lentile transparente și flexibile arc balama temple, va asigura o purtare confortabil pentru perioade lungi de timp.

Moda Cadru Oval:

Forma ovală lectură ochelari de vedere este succint și mare în design, ceea ce duce tendința de moda si va face tineresc temperament strălucească prin.Acest ochelari de citit nu este numai potrivit pentru diferite ocazii, cum ar fi scrierea/ citirea/ mersul pe jos, dar, de asemenea, potrivit pentru persoanele cu fețe diferite.

Detalii

Din cauza diferenței între diferite monitoare și yoga, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Dimensiuni:

Dimensiunea de măsurare manual, nu poate fi un 0 la 0,4 inch eroare, aparține fenomen normal.

NOTĂ:

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

INGRIJIRE:

Pentru a evita deteriorarea, nu curățați ochelarii cu prosoape de hârtie sau de îmbrăcăminte sau de alcool, și, de asemenea, evitați utilizarea de detergenți de uz casnic sau săpunuri.În timp ce câteva sapunuri blande nu afecta lentile, azi e putere în plus săpunuri sunt suficient de puternice să se dezintegreze treptat acoperiri de lentile.

Fabrica Noastra

FEEDBACK-ul:

Dacă sunteți satiffied cu produsele noastre, o evaluare pozitivă și 5 stele de la fiecare categorie este foarte apreciat.Toate sugestiile sunt binevenite, suntem de lucru din greu pentru a îmbunătăți serviciul nostru și lăsa clienții noștri să fie fericiți, chiar și în caz de divergențe.Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumiți de produsele noastre înainte de a părăsi un feedback negativ, vom încerca să rezolve problema cât mai bine putem.

Etichete: d1s super vision, Sticla, pliere portabil ochelari de citit pentru bărbați, caz de ochelari, aun ochelari femei, caz de sticlă, ochelari de citit f 200, barbati ochelari de citit 200, sticlă van 5, 5 ochelari pinhole.

Dioptrii Disponibile +1.0/ +1.5/ +2.0/ +2.5/ +3.0/ +3.5
Tip Cadru Full Frame
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Eyewear
Gen Unisex
Lens Width 1.89 inch
Eyewear Type Ochelari De Citit
Ambalare 4 Buc în pungi de OPP sunt ambalate separat
Frame Material Plastic
Lenses Material Acril
Templul Lungime 5.31 inch (135mm)
Înălțime cadru 1.61 inch (41mm)
Nume De Brand Eso Viziune
Lentile De Culoare Clar
Pod (DBL) 0.78 inch (20mm)
Certificare CE
forma de cadru Oval
Lenses Optical Attribute Gradient
Lens Height 1.5 inch
Numărul De Model ESO-R195116-4P
Culori disponibile Black/ Tortoise/ Multicolor/ Galben
Latimea Cadrului 5.31 inch (135mm)

Scrie-ti parerea!

Kaibote Super Evaluate Pack 4 Perechi Elegante, Ochelari pentru Femei, de Calitate Presbyopic Ochelari Doamnelor Cititor de Ochelari +1.0-3.5

Scrie-ti parerea!

Produse similare