Manual de Aerograf Pentru Decorarea Tort Colorat de Copt Instrumente de Decor Tort de produse de Patiserie Praful de Spray-Tub pentru Bucătărie de Copt Gadget

Nou

9.83lei

[relateproductdetail/]

Tort Colorat Duster Manual Tort de Spray-Tub Aerograf Pompa pentru Decorare Tort de Copt Instrumente de Bucatarie Accesorii

Caracteristică:

1. Utilizați această mașină de pulverizare instrument pentru a face cu ușurință frumos și plăcut prăjituri!

2. La pulverizator de mână cu ușurință pot spray cu sclipici sau crema de decor pe torturi, prăjituri, deserturi, deserturi arata perfect.

3. Manual de pulverizare mașină vă permite să controlați cu ușurință presiunea de stropire și de a forma modelul de care ai nevoie.

4. Acesta poate fi folosit pentru copt acasă, magazin de copt, BRICOLAJ, unelte, etc., efectuarea de copt mult mai interesant.

5. Cadoul perfect pentru desert face iubitorii și brutari, care va folosi aceste tehnici de aerograf pentru a crea interesante și fermecătoare prăjituri!

Caietul de sarcini:

Material: Alimente grad plastic/ABS (în conformitate cu FDA, LFGB standarde)

Dimensiune: 24.Lemn de completare framax 5x12cm/9.64x4.72in (aerograf); 3.5 cm/1.37 în (diametru)

Funcție: pentru tort colorat

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Colorat Tort Duster

[relateproductdetail/]

Etichete: perie cu aer, personalizate de unghii de arta, diy filtru, aer duster spray, aerograf profesional, pistol aerograf, 20cc, aerograf decorare tort minunat, fluturas tort de decorare, aer duster pentru calculator.

Origine NC(de Origine)
Material ABS
Caracteristică Aprovizionat, Eco-Friendly
Tort De Instrumente De Tip Colorat Duster
Colorat Duster Instrument De Copt
Numărul De Model Colorat Duster
tort aerograf pompa Tort De Spray-Tub
Tip Tort De Instrumente
Certificare CE / UE

Scrie-ti parerea!

Manual de Aerograf Pentru Decorarea Tort Colorat de Copt Instrumente de Decor Tort de produse de Patiserie Praful de Spray-Tub pentru Bucătărie de Copt Gadget

Scrie-ti parerea!

Produse similare