Eid Mubarak A Crescut De Aur Scrisoare Baloane Folie Ramadan Kareem Islamice Eid Decoratiuni Banner Star Luna Heliu Globos Consumabile Partid

Nou

28.98lei

Vă rugăm să cumpere produsele de care ai nevoie în funcție de opțiunea imagine

Puncte:

1,Premium Material: Acestea sunt realizate din materiale de calitate premium, care este sigur pentru a fi folosit in preajma copiilor.

2,Ușor de Operat: produsul este ușor să se umflă, se dezumflă, reciclare și reutilizare.Foarte ușor de operat și decora EID.

3,Reutilizabile Utilizare: poate fi utilizat în mod repetat.Este convenabil de a percepe și de a dezumfla.Nu-l arunca imediat!

4,Etanșare Automată: balonul este turtit după inflația este finalizată, și lipici atașat mingea va fi în mod automat sigilate.

5,Aplicarea pe scară Largă: Adăuga atmosferă de sărbătoare.O mare decor pentru Musulman Ramadan partid.

Caracteristici:

1. Mare decor de Ramadan Partid.

2. Aplicabile partidului steagul de pe perete, deasupra intrării, masă sau după masă.

3. Realizate din materiale de înaltă calitate, este strălucitor.

4. Produsul este ușor să se umflă, se dezumflă, reciclare și reutilizare.

5. Puteți lipi balon la orice loc doriți, cum ar fi de la intrare, pe peretele de deasupra mesei, sau în spatele mesei ca un partid banner.Realizate din materiale de înaltă calitate, suprafața de balon este strălucitoare.

Vă rugăm să rețineți: Dacă primiți un produs cu o culoare diferită, vă rugăm să contactați personalul nostru înainte de a părăsi un comentariu negativ, vă mulțumesc

Etichete: balon cu heliu, luna ramadan, gen relevă fotbal consumabile partid, găină ornament, decor ajutor mobarak, Ballon, balon cu heliu, baloane 100 buc, vopsea stencil, arabă eid mubarak decor.

Material Folie, latex
Numărul de Pc-uri 24/30/37/38 buc
Setați Tipul No
Numărul De Model 107651/107652/107653
Clasificarea Ballon
dimensiune ditail
Forma Stil Scrisoare
Origine NC(de Origine)
Tip de en-Gros No
Ocazie Petrecere De Ziua

Scrie-ti parerea!

Eid Mubarak A Crescut De Aur Scrisoare Baloane Folie Ramadan Kareem Islamice Eid Decoratiuni Banner Star Luna Heliu Globos Consumabile Partid

Scrie-ti parerea!

Produse similare