7W 600L/H Multifunctional Acvariu Pompe de Apă Rezervor de Iaz Piscină Fântâni Pompa rezistent la apa Submersibile Iaz cu Pești Pompa de Apa

Nou

46.18lei

7W 600L/H Multifunctional Acvariu Pompe de Apă Rezervor de Iaz Piscină Fântâni Pompa rezistent la apa Submersibile Iaz cu Pești Pompa de Apa

Descriere:

Acest submersibile pompa de apa jos cu ventuza este excelent pentru acvarii, sisteme hidroponice, rezervoare de pește, grădini de apă și o varietate de alte aplicații.Pompa de apă se adaugă mai multe circulație la acvariu si da un pește minunat aproape de mediul natural, și suficient de lung cablul pentru o instalare ușoară.

Caracteristici:

[Maxim Debitul de] Maxim rata de curgere: pana la 600L/H. Se poate ridica o coloană de apă de până la 3.93 ft(1.2 m).

[Butonului de Absorbție a Apei] Submersibile pompa de apa poate absorbi apa de la un nivelul scăzut al apei, care poate ajuta cu ușurință pompa toată apa din acvariu.

[Ultra Liniștită] fiabil motor nu produce mult zgomot, oferindu-vă un mediu liniștit.Nu aveți nevoie de unelte pentru a desprinde, ușor de separat, ușor de curățat.

[Ventuze] dimensiunea mini face pompa de ușor pentru a ascunde sau deghiza în apă.Ventuzele sunt foarte bune pentru montare pe suprafață de sticlă.

[Pe scară largă Aplicabile] pompei submersibile este perfect pentru acvarii, acvariu, fantana, sisteme hidroponice, răcire și sisteme de circulație, etc.

Caietul de sarcini:

Cantitate: Tip 1(Pompa De Apa);De Tip 2(Pompa De Apa & Duze Set) (Opțional)

Plug Tip: UE Plug;NE Plug (Opțional)

Material: ABS, Ceramica

Putere: 7W

Max.Debit: 600L/H

Tensiune de alimentare: 110V/220-240V

Frecventa: 50Hz/60Hz

Rezistent La Apa: Da

H-Max.(Înălțime de ridicare): 1.2 m/ft 3.93

Lungime Cablu: Aprox. 1,5 m/4.92 ft

Dimensiuni pompa: 10.5*5*6.3 cm/4.13*1.96*2.48 inch

Dimensiune Pachet: Aprrox. 11*8*8cm/4.33*3.14*3.14 inch

Greutate Pachet: Aprrox. 353g/0.77 lb

Lista De Pachete:

1 * Pompa de Apa sau 1 * Pompa de Apa & Duze Set

Notă:

1. Vă rugăm să verificați tensiunea și puterea pompei de alimentare înainte de a alimenta, putere insuficientă și frecvența insuficientă ar afecta debitul;

2. Vă rugăm să taie puterea înainte de a instala/pus în/ia a pompei de apă; în caz contrar, pompa nu poate priză de apă, din cauza aerului în ea.

3. Folosit în apă, fără particule si impuritati, NU pentru vâscos și acido-bazic a lichidelor.

4. NU uscați arde pompa, altfel s-ar fi deteriorat.

5. Comutatorul pornit-oprit de la putere în mod repetat de mai multe ori pentru a elimina aerul din rotorul pompei și conductei.

6. Vă rugăm să curățați în mod regulat, în caz de moloz blocaj, pompa ar face zgomote sau chiar de a face motor de scurt-circuit în cazul blocate de moloz.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Magazincredite.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Etichete: xs max cazul în care telefonul șanț.

Origine NC(de Origine)
Formă Fixă Alte
Sursa De Alimentare Alte
Tensiune 220-240V
Material Cauciuc

Scrie-ti parerea!

7W 600L/H Multifunctional Acvariu Pompe de Apă Rezervor de Iaz Piscină Fântâni Pompa rezistent la apa Submersibile Iaz cu Pești Pompa de Apa

Scrie-ti parerea!

Produse similare