MIC08 Universal Video Microfon Mufă de 3,5 mm este Potrivit pentru Canon, Nikon și Sony pentru Camera Smartphone Interviu Difuzat Live

Nou

36.23lei

Caracteristici:

1. Universal, compatibilitate: universal pentru diverse modele de telefoane mobile, camere foto, camere video, aparate de înregistrat audio etc. (Dispozitivele ar trebui să aibă un 3.5 mm microfon plug).

2. Baterie-design gratuit: alimentat de camera/smartphone plug-in de putere care poate minimiza manipulare zgomot și a vă ajuta să rezolve problema de insuficienta putere a bateriei pentru înregistrare timp.

3. Unic șoc design de montare: dispune de o absorbție a șocurilor shock mount, eficiente la minimizarea nedorite de vibrație, zgomot de manipulare.

4. De reducere a zgomotului de proiectare: acest microfon este excelent oferindu-off-axis respingere pentru sunetele dorite, care pot reduce în mod eficient zgomotul din mediul inconjurator pentru a fi ridicat.

5. Parbriz capac spumă: parbriz capac spumă special concepute pentru a reduce zgomotul produs de vânt și alte periferice zgomot de interferență.Îmbunătăți calitatea sunetului de clipuri video atunci când înregistrarea în aer liber, pe baza de a construi-in microfoane.

Descriere:

Acest produs este un mic video pentru filmare pe youtube vlogs, interviuri, familie, vacanta, excursii, muzica live, evenimente in aer liber, etc.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Material: ABS

Plug: 3,5 mm

Șurub: 1/4

Compatibilitate: pentru camera foto, smartphone-uri

Pachetul Inclus:

1 buc * Video microfon

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

参考价变动记录

Etichete: incarcator acumulator leica, suport microfon, meike microfon stereo, microfon syomki, camera nikon, sony ecm cs3 mic, rever microfon stereo, maono microfon stereo, microphone sony ecm cs03, grup microfon.

Polar Modele Uni-directional
Certificare Nici unul
Stil Setul Cu Cască Microfon
Utilizarea Pro Studio
Nume De Brand ONLENY
Traductor Microfon Cu Condensator
Diafragma mici
Setați Tipul Singur Microfon
Origine NC(de Origine)
Comunicare Cu fir
Pachet Da

Scrie-ti parerea!

MIC08 Universal Video Microfon Mufă de 3,5 mm este Potrivit pentru Canon, Nikon și Sony pentru Camera Smartphone Interviu Difuzat Live

Scrie-ti parerea!

Produse similare