Fals Flori Artificiale Flori Reale Atinge Buchet Artificial Rezistent la UV Arbuști Plante Nu se Estompeze Faux din Plastic Acasă Garen Decoruri

Nou

10.12lei

Descriere:

Atât pentru interior si exterior, culoarea vibranta de această luxuriantă artificiale lavanda bush cu ușurință pot înveseli spațiul și să aducă acasă o bucată proaspătă de mare caracter.

Tot flori artificiale bush este din plastic, nu va fi deteriorat de căldura soarelui.Pot fi plasate în bucătărie, balcon, superb, gradina, terasa etc.

Praful acumulat de la utilizarea pe termen lung poate fi spălat cu apă, Dacă vă puneți-le în aer liber, ploaia va face treaba pentru tine.

Ei pot trăi oriunde și va dura la infinit.Flori Faux oferă astfel un mod hassle-free pentru a păstra frumusețea în casa ta, nu udare, nici de lumina soarelui.

Aceste flori realiste sunt perfect DIY meșteșug material pentru a decora un coș de flori sau cununa, de asemenea, o mare pentru decor de zi cu zi, zile de nastere, sarbatori, nunti, etc.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Artificiala de Lavanda

Material: Plastic

Culoare: Violet, galben, rose, roșu lotus, apus de soare roșu, alb

Dimensiune: 36 x 16,5 cm

Notă:

- Ar putea fi o eroare mică de dimensiune pentru manual de măsurare.

- Culorile abatere s-ar putea să difere din cauza diferite setări monitor, vă rugăm să amabilitate înțeleg.

Pachetul Include:

1 x Artificiale Lavenders Buchet(inclus 8pcs lavenders)

Etichete: bonsai, artifici de flori, decor flori, decor pentru gradina, vaza decora casa, decor de nunta cort, ins plante artificiale, artificiale decor, biroul de acasă decor modern, decor gradina.

Flori decor Decor gradina
Ocazie petrecere
Material Plastic
plante artificiale decor nunta
Clasificarea Flori Artificiale
buchet de decor plante cu flori
flori de stil Ramură De Flori
Numărul De Model Artificiale Lavenders
Origine NC(de Origine)
Stil Flori

Scrie-ti parerea!

Fals Flori Artificiale Flori Reale Atinge Buchet Artificial Rezistent la UV Arbuști Plante Nu se Estompeze Faux din Plastic Acasă Garen Decoruri

Scrie-ti parerea!

Produse similare