Recent 12,5 MM 40 Seturi de Fixare Cu 4 Piese Instrumente de Fixare Capse Metalice Snap Butonul Fixează Îmbrăcăminte Tool Kit GHS99

Nou

28.77lei

12,5 MM 40 Seturi Metal Snap Butonul Fixează elemente de Fixare Cu 4 Piese de Fixare Unelte de Presă Știfturi de Îmbrăcăminte Tool Kit GHS99 Caracteristici:

100% de Brand nou și de înaltă calitate !

Material:otel Carbon

Capac diametru:12.5 mm/0.49 inch

Cantitate:4 Buc/Set, Total 40 set snap butonul

Aplicarea pe scară largă:

Aceste utile snaps sunt bune pentru a face haine, artizanat, ornamente de cusut-le pe tricouri, jachete, salopete, rucsaci, pantofi, pălării, curele, bumbac căptușit haine, blugi, piele, și așa mai departe.

Vine cu instrumente de fixare, ceea ce face instalarea mai convenabil și eficient.

Acest snaps sunt excelente pentru toate tipurile de proiecte de uz casnic, puteți să-l utilizați pentru a face scutece pânză, bavete, prosoape, îmbrăcăminte pentru copii, pânză tampoane, etc.

Vino cu repararea instrument pentru bagi o gaura de pe materialul cu mic instrument de pumn, și apoi ciocan pentru a împinge fixează împreună pe fiecare parte, de blocare a mecanismelor împreună în siguranță.

Notificare:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină,culoarea reală poate o ușoară diferit de imaginea de culoare.

Vă rugăm să permiteți-0.5-1cm diferă datorită măsurare manual .

40 Set x Fixează Butoane

2 x cu Instrumentul de Reparare

1 x 2.5 MM instrument de Pumn

1 x Mufa

Etichete: se coase nasturele, buton pentru pânză, culoare de fixare anticipate, aur frog elemente de fixare, buton metalic, butonul nit, fixați elemente de fixare, butonul de decor, butonul de pumn, buton pentru.

Material Metal
Technics Culoare Naturala
Origine NC(de Origine)
Stil shank
Decor Nici unul
Caracteristică Eco-Friendly
Tip Buton Snap Butonul
Forma Runda

Scrie-ti parerea!

Recent 12,5 MM 40 Seturi de Fixare Cu 4 Piese Instrumente de Fixare Capse Metalice Snap Butonul Fixează Îmbrăcăminte Tool Kit GHS99

Scrie-ti parerea!

Produse similare