Universal PU din Piele Motocicleta Rola Geantă de Șa Cu 2 buc Reglabil Curele de Montare Motocicleta Furca Fata Geantă Șa Retro

Nou

51.21lei

Universal PU din Piele Motocicleta Rola Geantă de Șa Cu 2 buc Reglabil Curele de Montare Motocicleta Furca Fata Sac de Șa Biciclete Retro Sac Ghidon Biciclete Electrice Scuter Sac pe Cap

Caracteristici:

*1.Furca față sac de motocicleta este confectionata din piele PU, îmbunătățită de cusut, grosime moderată, și-a menținut forma de sac.Interiorul este fabricat din material de flanel, de înaltă calitate și rezistent la uzură.

*2.Acestea sunt rezistente la intemperii, rezistent la apă sau rezistente la căldură, și să ofere protecție de siguranță pentru soft valize împotriva căldurii sau vreme ploioasă.

*3.Șa geanta are 2 metal bronz, catarame, care este, de asemenea, foarte convenabil cataramă de eliberare rapidă de stil, care este foarte convenabil pentru a accesa.

*4.Puteți instala noastre motocicleta bagajele pe motocicleta poli, biciclete coada saci, șeful saci, biciclete electrice scuter cap genti, scaune, etc.

*5.Universal se potrivește cele mai multe modele de motociclete, cum ar fi Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki.

Caietul de sarcini:

Material: piele PU

Culoare: Negru/Verde

Dimensiuni: 22*10.8*7.5 cm/8.7*4.3*2.9 în

Pachetul inclus :

1 * Sac Motocicleta

Notă:

(1) Toate imaginile sunt profesional colorate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

(2) datele măsurate manual, și pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Etichete: motocicleta saci moi, motorcicle spate sac, motocicleta numărul retro, wohoo sac de biciclete, elan coada sac, sacosa, moto retro saci, naborsa bicicleta geanta din piele, harley desagă capac, bolsos motos.

Caracteristică 6 Ghidon Bicicleta Geanta
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 1 Motocicleta Geantă De Șa
Tip De Material PU Piele
Tip De Element Werkzeug Taschen
Caracteristică 3 Motocicleta Sac Impermeabil
Caracteristici Speciale Motocicleta Geantă De Șa
Caracteristică 2 Motocicleta din Piele PU Sac de Instrument
Caracteristica 5 Motocicleta Coada Sac
Numele Modelului Genti
Caracteristică 4 Motocicleta Instrument Roll

Scrie-ti parerea!

Universal PU din Piele Motocicleta Rola Geantă de Șa Cu 2 buc Reglabil Curele de Montare Motocicleta Furca Fata Geantă Șa Retro

Scrie-ti parerea!

Produse similare