Culoare solidă de Mare Capacitate Genți de mână pentru Femei 2021 Feminin Geanta de Umar Retro de zi cu Zi Totes Lady Genți de mână Elegant Geantă de Mână

Nou

77.41lei

40485461246376292 Magazin rucsac magazin de specialitate NE $ 25.88 / NE $ 17.99 / US $ 30.29 / NE $ 26.73 / NE $ 30.20 / NE $ 22.19 / NE $ 27.88 / NE $ 19.31 / NE $ 25.40 /

MANHAN

Bine ati venit toată lumea la magazinul nostru.

Dacă aveți întrebări,nu ezitați să-mi trimiteți un mesaj.

Vă doresc un fericit cumpărături!O(∩_∩)O~~

Ar trebui să-l, fă-te bine!

Manual de măsurare, există eroare de 1-3cm

DIMENSIUNI:

(Lățime)29.5 cm * (Înălțime)23cm * (Grosime)de 12cm

Mâner Inaltime:11cm

Notă: 1 Inch=2,54 CM; 1 CM=0.39 Inch , din diferite loturi, sac de linie pot fi diferite.Designer de moda si bun preț, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare. ( Toate imaginile sunt fotografii reale.Dar din cauza diferite de lumină și de a monitoriza setare, minore diferență de culoare poate exista.Vă mulțumesc pentru înțelegere. ) Stimate cumpărător (sir), {Dra}

Despre service:

1. Dacă primiți un deteriorate sau greșit produs, nu este nevoie de a returna produsul.Ne puteti contacta pentru a retrimite produsul.

2. În cazul în care ambalajul este pierdut în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați pentru a retrimite produsul.

3. După trimiterea comenzii, va vom umple în numărul de urmărire în ordine.Puteți vizualiza informațiile de urmărire pe site-ul "www.17track.net" (copiat de la browser-ul dvs. și deschis).Dacă ordinul de protecție de expirarea timpului, vă rugăm să ne contactați și putem extinde pentru perioada de protecție pentru tine.

4. Noi sprijinim de livrare directă.Completați adresa clientului, numele și numărul de telefon în ordine.Ne trimite comanda direct la client.Nu vom păstra informații despre magazine, facturi și informații promoționale în ordine.

5. De obicei ne oferi cupoane și reduceri pentru clienții permanenți și de fani.Prin urmare, puteți să dați click pe "+Follow" de pe pagina de magazin pentru a se bucura de oferte noi va oferi în viitor.

6. După primirea comenzii, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne furnizați de cinci stele feedback-ul.Dacă aveți orice întrebări cu privire la comanda, vă rugăm să ne contactați în timp și vom rezolva pentru tine.

Etichete: geanta femei, geantă de mână pentru femei, geanta de umar femeie, geantă de umăr, mare geantă de mână negru, geanta de femeie, geanta tote, Geanta, geanta de umar pentru femei, geantă de mână de femeie.

Origine NC(de Origine)
Numărul de Mânere/Curele Single
Duritate Moale
Interior Buzunar Pentru Telefon Mobil
Material Principal PU
Tip De Închidere Capac
Model Tip Solid
Ocazie Versatil
Numărul De Model MANHAN
Forma Casual Tote
Materiale De Captuseala Poliester
Exterior Nici unul
Genți De Mână De Tip Saci De Umăr
Tipuri de saci Umăr Și Genți De Mână
Nume De Brand MANHAN
Gen Femei
Stil Moda
Decor Nici unul

Scrie-ti parerea!

Culoare solidă de Mare Capacitate Genți de mână pentru Femei 2021 Feminin Geanta de Umar Retro de zi cu Zi Totes Lady Genți de mână Elegant Geantă de Mână

Scrie-ti parerea!

Produse similare