6 Inch Electric Portabil de Tăiere Drujba 2 Baterii fără Fir Văzut O singură mână pentru prelucrarea Lemnului drujba Garden exploatare Forestieră Instrument de Putere

Nou

127.41lei

Descriere:

Portabile și de mână: 6-inch (aproximativ 15,2 cm/5.98 inch) drujba este portabil și ușor de transportat.Corpul principal + baterie cantareste doar

2.3 lire sterline (aproximativ 1,1 kg), iar lungimea este de numai 39 cm (15 inch).Ai nevoie doar să-l țineți cu o mână

pentru a finaliza lucrările.Chiar dacă vă țineți-l pentru o lungă perioadă de timp, nu te vei simti obosit.Este, de asemenea, ușor de controlat și utilizat de către femei.Din motive de siguranță, vă rugăm să scoateți bateria de drujba atunci când nu este în uz.Puternic Sistem Dinamic: mini puterea drujba durează aproximativ 3 secunde, iar diametrul de tăiere este de 3 inci (7,6 cm).Valoarea specifică variază cu dimensiunea reală și duritatea lemnului.Aceasta drujba este foarte potrivit pentru grădinărit tăiere, arbust de tăiere, și crenguță de tăiere.

Eficient de tăiere: drujba electrica este adaptat la ghid de înaltă calitate, roata de lanț, care a suferit profund proces de călire

pentru a asigura buna tăiere.Motorul puternic și unic lanț dinte de design face electric cu lanț văzut mai rapid și mai eficient.

O gamă largă de Aplicații: fără Fir drujbe sunt potrivite pentru grădinărit tăiere, arbust tăiere, crenguță de tăiere, tăierea lemnului, și sunt utilizate pe scară largă în grădini, parcuri, ferme, autostrăzi, pasuni, livezi si sere. (Vă rugăm să rețineți că ferăstrău electric este un mini, iar lungimea maxima de taiere este de 15 cm).

Ușor De utilizat: drujba electrica este echipat cu un englez instrucțiuni de instalare și poate fi instalat cu succes cu pași simpli. 1. Montați lanțurile pe placă de ghidare, și apoi instalați-le-a văzut corpul (mici end la față, mare se încheie la spate). 2. Montați capacul lateral și strângeți șuruburile și piulițele. 3. Utilizați șurubelnița în pachet pentru a ajusta etanșeitatea între lanț și placă de ghidare.

Caietul de sarcini:

Motor: cupru Pur de înaltă putere motor

Material: ABS + metal

Baterie de putere: 550W

Greutate: aproximativ 1000g

Baterie: 24V

Piscină capacitate: 2000 ma baterie reîncărcabilă litiu

Lanț: adaptare rapidă

Maximă de tăiere grosime: aproximativ 80mm/3.15 inch

Motor: magnet puternic motor

Aplicație: pomi fructiferi tăiere și tăiere a lemnului

Lista De Ambalare:

1 * Drujba Electrica

2 * Acumulator

1 * Lanț

1 * Încărcător

1 * Cheie

1 * Șurubelniță

1 * Placa

1 * Instrucțiuni

Despre siguranta:

1. Este normal pentru ferăstrău electric pentru a face scântei în timpul utilizării.

2. Pentru siguranță, vă rugăm să scoateți bateria de drujba atunci când nu este în uz.

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, ar putea fi ceva diferenta de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Atunci când instalarea de lanț, vă rugăm să rețineți că 3 dinți trebuie să fie la exterior, lanțul nu poate fi reglat la cea mai strânsă, în caz contrar, lanțul se va rupe.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să se POTRIVEASCĂ Transport address4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 1 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: lant drujba, burghiu fără fir, pentru instrument de gradina, dat unelte de grădinărit, baterie drujba, acumulator ferăstrău cu lanț, coase, kit de instrument, drujba ambreiaj instrument, circular mini văzut.

Cerere Lemn De Văzut
Certificare Nici unul
Origine NC(de Origine)
Văzut De Tip ferăstrău cu lanț
Sursa De Alimentare Baterie
Utilizare Home DIY
Nume De Brand VAHIGCY
Baterie
Max. Adâncime De Tăiere 3.15 inch

Scrie-ti parerea!

6 Inch Electric Portabil de Tăiere Drujba 2 Baterii fără Fir Văzut O singură mână pentru prelucrarea Lemnului drujba Garden exploatare Forestieră Instrument de Putere

Scrie-ti parerea!

Produse similare