50pcs Sac Căptușit Plicuri Auto Sigila Plicul cu Bule Plicul de Expediere Plicuri Material PE + Negru Poli Bubble Corespondență

Nou

32.14lei

Despre acest articol

Obiceiul nostru sakura (cherry blossom) roz captusit corespondență este o fiabile de transport și ambalare soluție pentru dvs. de vânzare cu amănuntul sau de afaceri on-line.Aceste bule roz mailer plicuri măsură (11x15+4)(13x15+4)(13x18+4) (15x18+4) (15x20+4) cm, pachet de 50 de corespondență.Aceste colorate căptușit corespondență este o distracție și la modă pentru a trimite pachete.Adăugați niște culoare și o notă personalizată pentru fiecare pachet trimis, pentru clienții dumneavoastră.Face afacerea dvs. stand de la restul și de a construi o impresie de durată.

【Pur și SIMPLU COAJA si SIGILIU】 Fiecare roz captusit mailer geanta contine un puternic auto-etanșare, benzi adezive.Pur și simplu coaja si ori peste pentru a sigila fiecare pachet în condiții de siguranță și în siguranță.Poli bubble corespondență este un cost-eficient și eficace mod pentru a livra toate pachetele.Perfect pentru afaceri on-line și e-retail utilizare.Aceste corespondență este convenabil, ușor, și va ajuta pentru a salva pe costurile de transport.Elimina nevoia de costisitoare cutii de transport maritim și de bandă cu ajutorul corespondență, în loc să - și urmăriți economiile adăuga până!

【PUTERNIC si DURABIL CONSTRUCȚIE】 Nostru căptușit cu bule de corespondență sunt artizanale cu numai cele mai bune materiale.Trimite pachete cu încredere cu puternice și durabile corespondență.Fiecare mailer este echipat cu un puternic auto-etanșare, benzi adezive, care este rezistent la șocuri și cu sigiliu.Aceste căptușit corespondență este rezistent la rupere, rezistent la înțepare, și rezistent la apa.Puteți conta pe sakura căptușit poli corespondență la vreme de elemente și ține-ți pachete în condiții de siguranță până când vor ajunge la destinație.

【CONVENABIL și UȘOR DE UTILIZAT】 Poli corespondență este o alternativă la prețuri accesibile pentru ambalaje standard, și ei vor ajuta să vă păstrați clientului elemente de siguranță, reducând în același timp costurile de transport.Boost dvs. de brand și linia de fund.Poli corespondență este mare pentru transport ușoare și mai puțin fragile produse.Aceste flori de cires roz poli corespondență sunt perfecte pentru a transporta o varietate de elemente, cum ar fi îmbrăcăminte și accesorii, bijuterii, cărți, produse cosmetice, produse de frumusete, sanatate si nutritie produse și bunuri realizate manual.

【FACE O IMPRESIE de DURATĂ】 Inspirat de copac floare de cires Japonez, nostru sakura roz bubble corespondență sunt sigur de a stabili afacerea dvs. în afară de restul.A crea o impresie de durată, care va păstra clienții intorc.Vor iubi primi pachete frumoase în e-mail.Personalizat poli corespondență este o modalitate foarte bună de a construi imaginea de brand.Personaliza propriul dvs. de corespondență cu timbre sau autocolante.Să ne personalizate poli corespondență ajuta să construi afacerea dvs. și brand-ul.

Etichete: 10 saci de transport maritim, tractari auto, oem poli corespondență, sac de e-mail, samsung galaxy note 8 n950n, adeziv mare plic, pach, mici căptușit plicuri vrac, circ roz, 100 plicuri mari.

Culoare Roz Alb negru
Material Noul material PE + Pearl film
Origine NC(de Origine)
conține 50pcs Bubble Căptușit Plicuri
Numărul De Model YUGUER

Scrie-ti parerea!

50pcs Sac Căptușit Plicuri Auto Sigila Plicul cu Bule Plicul de Expediere Plicuri Material PE + Negru Poli Bubble Corespondență

Scrie-ti parerea!

Produse similare