Priză cu Montare pe Perete Suport Umeraș de Compatibilitate pentru Start Google Mini Voce Asistenți Compact Titularul Caz Audio Portabil Stand

Nou

9.37lei

Descriere:

NOTĂ:Aceasta este doar pentru NOI Plug de start Google mini

Caracteristici:

Compatibilitate: montare pe perete compatibil cu Google Acasa

Mini Asistenți De Voce, Fără Găuri Și Șuruburi:

Foarte ușor de instalat și de a bloca Spearker cu un clip sigure perfect Nici o Voce și Sunet Pierdere:

Nici microfoane și difuzoare sunt blocate Confort: Mutați dispozitivul la mai multe locații convenabile ca un perete sau suport stativ și să dea priza mult mai curat și mai ordonat aspectul.

Montare pe Perete Instalează în câteva secunde și funcționează cu prize.Fără găuri în pereți necesare!Mare pentru băi, bucătării, garaje, și TOATE celelalte camere.

Smart mount păstrează difuzor pe suprafață verticală, cum ar fi perete, dulap sau oriunde doriți, pentru a face mai ușor pentru a prinde un sunet și mai eficient comanda este observat, nu mai mult mobilier sau alte elemente blochează.

Ușor de instalat:pur și Simplu conectați difuzorul de alimentare în priză, a pus aparatul în suport, și de a folosi scurt cablul care vine cu Montare plug punct de alimentare.Acum ai difuzorului de pe tejghea și gata de utilizare.

Caietul de sarcini:

Material:ABS

Culoare:Negru,Alb

Pachetul Inclus:

1X Cuier

Etichete: subțire rack cabinet, google cuib wifi, chromecast google tv, wecast, hdmi ecran oglinda wifi, chrome accident, suport de metal cabinet, lemn audio rack cabinet, start google mini suport, google acasă inteligent boxe.

Tip Depozitare Suporturi Și Rafturi
Tip De Instalare Tipul De Cârlig
Numărul De Model cuier
Clasificarea Non-pliere Rack
Aplicabile Spațiu camera de zi
Caracteristică Eco-Friendly
Utilizarea Alte
Culoare alb și negru
dimensiune M
Material Plastic, ABS
Nr. de Niveluri Single
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Priză cu Montare pe Perete Suport Umeraș de Compatibilitate pentru Start Google Mini Voce Asistenți Compact Titularul Caz Audio Portabil Stand

Scrie-ti parerea!

Produse similare