GRĂTAR de Gătit Mănuși Ignifuge Rezistente la Căldură Fumător Gratar Mănuși din Piele Semineu Aragaz Cuptor Sudare Instrumente de Bucatarie

Nou

53.30lei

Caracteristici:

1.De înaltă Calitate: manusile sunt realizate din 100% autentic Un Grad piele moale.Mănuși oferi protecție rezistent pentru mâinile pentru a manipula obiecte fierbinți și instrumente în condiții de siguranță.Mănuși dotate cu căptușeală de bumbac pentru izolare termică, absorbi sudoare și un plus de confort, oferind cea mai bună protecție mâinile tale.

2.Protejează-Ți Antebrațele: 14inches, 16 inch(aproximativ) extra lungi mănușă cu 7.5 cm(aproximativ) maneca lunga proteja antebrațele de la slefuire moloz, stropii de sudură, cărbuni încinși și flăcări deschise, calde vase de bucătărie și abur fierbinte.Mănușile sunt eficiente chiar și în medii extreme.

3.Gros și Durabil: manusile sunt blocate cusute pentru un plus de putere.fin cusute și mai rezistent la căldură, rezistent la ulei, puncție rezistente, rezistente la foc și rezistentă la tăiere.Această pereche de mănuși poate dura pentru o lungă perioadă de timp.

4.Flexibil Mănuși: Armat aripa degetul mare de design pentru o flexibilitate maximă.Se face ținându elemente și ușor de operare, excepțională sensibilitate atingere și dexteritate.

5.O gamă largă de Aplicații: mănușile sunt grele, foc, flacără rezistent la căldură, care sunt siguranța sudare și mănuși de GRĂTAR.Mănuși sunt potrivite pentru mâinile și performanță în orice fel de muncă, inclusiv șemineu, grădinărit, camping, gratar, soba pe lemne, foc de tabara, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: 14/16 inch GRĂTAR de Gătit Mănuși

Material: piele de vacă

Culoare: negru si gri

Avantaje: rezistent la căldură, moale si confortabil

Lista De Ambalare:

Grătar Mănuși Din Piele*1

Etichete: yzf 250 2020 bandă.

Numele Sudare grătar mănuși din piele
Stil Piele de căprioară
Material Poliester
Numărul De Model izolare termică mănuși
Design Rezistente la alunecare
Culoare Negru Și Gri
Utilizare Cuptor
avantaje Rezistente la căldură, moale si confortabil
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand AIHOME

Scrie-ti parerea!

GRĂTAR de Gătit Mănuși Ignifuge Rezistente la Căldură Fumător Gratar Mănuși din Piele Semineu Aragaz Cuptor Sudare Instrumente de Bucatarie

Scrie-ti parerea!

Produse similare