Mobil caz pentru Mobil BQ BQ-6040L Magic din piele pu portofel caz carte Magnetica rezistenta la socuri bara spate vintage acoperi shell

Nou

17.65lei

cazuri de telefon pentru Mobil BQ BQ-6040L Magic portofel caz acoperire carte de lux din piele flip magnetic rezistent la șocuri caz bara de protecție de pe Mobil BQ BQ-6040L Magic 360 de locuințe

>>descriere produs:

1. Material: Eco-friendly din Piele PU + TPU Silicon Moale.

2. Un Proces manual pentru toți caz acoperire.

3. Interior Cu Slot Pentru Card,Mai Convenabil.

4. Funcția:Mare Protecție pentru Mobil BQ BQ-6040L Magic smartphone.

Din cauza la monitor diferit de setare și de iluminat, poate are unele diferențe de culoare din elementul real.Dar garantăm că stilul este același ca imagine arată.vă mulțumim și vă rugăm să înțelegeți amabilitate. 6.fabrica noastra Sunt Producător Profesionale DE Telefon Mobil Caz, putem face modele în customers ' requirement. 7.Vă rugăm să Prieteni ruși pentru produsul Lase Numele Complet din Cauza Politicii ruse,vă Mulțumesc!PS:Toate Cazurile de Sprijin en-Gros Și Dropshipping!

>>De Restituire/Returnare:

Te rog nu deschide disputa în termen de 60 de zile, ceea ce este nedorit.Puteți să contactați cu noi pentru rambursare sau retrimite cazul pentru a nu ajunge după 60 de zile.(Cu excepția Braziliei)

Noi nu suntem responsabili pentru nelivrare cauzate de faptul că clientul nu oferă informații suficiente atunci când se face comanda.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

>>Despre feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și revizuire de 5 stele,vă mulțumesc!

Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul și vom rezolva problema imediat ,multumesc!!!!!

Etichete: bq magic, case for bq magic, bq telefon, display, carte de magie, bq ecran, bq 6042l magic caz, bq 6040l magic caz, caiet de magie, personalul.

Suport B Pentru Mobil BQ BQ-6040L Magic
Caracteristici BQ Mobil BQ-6040L Magic caz
Reducere mai mult de 2 bucati, bucurați-vă de 5% discount suplimentar
dimensiune For BQ Mobile BQ-6040L Magic
Nume De Brand itgoogo
Material Piele+Silicon TPU
Compatibil Model de iPhone BQ Mobil BQ-6040L Magic
Design Simplu, Marmura
Funcția 5 BQ Mobil BQ-6040L Magic portofel caz
Funcția 3 BQ Mobil BQ-6040L Magic din piele de caz
Funcția 1 caz pentru Mobil BQ BQ-6040L Magic
Funcția caz pe Mobil BQ BQ-6040L Magic
Tip Portofel Caz
Compatibil Marca BQ Mobil BQ-6040L Magic
Funcția 2 BQ Mobil BQ-6040L Magic acoperi
Sprijini O En-gros și Dropship

Scrie-ti parerea!

Mobil caz pentru Mobil BQ BQ-6040L Magic din piele pu portofel caz carte Magnetica rezistenta la socuri bara spate vintage acoperi shell

Scrie-ti parerea!

Produse similare