Moda Casual Rucsac Calculator Pachete De 14 Inch Business Notebook Genti De Umar Barbati Voiaj Rucsacuri Femei Multifuncțional Daypacks

Nou

127.66lei

Moda Casual Rucsac Calculator Pachete De 15 Inch Notebook De Afaceri Saci De Umăr Pentru Bărbați Voiaj Rucsacuri Femei Multifuncțional Daypacks

Brand: cai Greutate: 1.07 KG Material: Poliester Rib: Poliester Duritate: tare Utilizări: locul de muncă, în aer liber, sport, fitness si alte ocazii Capacitate de Referință: 14-inch calculator / 1-2 seturi de îmbrăcăminte / ipad / reviste, cărți, etc. Structura: capacitate mare de îmbrăcăminte pungă / sac de calculator Culoare: gri / negru gri / albastru gri / gri mustar Notă: dimensiunea este măsurată manual, acolo va fi de 1-2cm de eroare, obiectul real obiect de Mare capacitate / Simplu / Personalitate / Moda PUTERNIC ȘI VERSATIL, Simplu geanta principal pentru carti, laptop-uri și personale de zi cu zi elemente de spate este umplut cu spumă de mare EPE să mențină stabilitatea sac Elegant capacul este atât de confortabil și nu ușor de purtat.Nu te simți obosit, după care rulează în jurul pentru o zi întreagă.Acoperite cu PVC pe partea din spate a tesatura, gros și rezistent la apa.Acesta poate fi șters uscat imediat după ce a fost scăldată în apă, și nu va pătrunde în sac.

Notă

1.Nu poate 1-2 cm abaterea în mărimi diferite, locații și se întind de țesături.Dimensiunea diagramă este numai pentru referință, poate exista o mică diferență cu ceea ce ai.

2.Există 3 tipuri de elasticitate: Elasticitate Mare (față-verso întins), Mediu de Elasticitate (o față întinsă) și Nonelastic (poate nu la intins ).

3.Culoarea poate fi mai deschisă sau mai închisă, din cauza diferite de afișare PC-ul.

4.Se spală de mână la 30 de grade de apa, atârnă să se usuce la umbră, să interzică de albire.

5.Poate exista o ușoară diferență în detaliu și modelul pentru acest articol.

Transport

1. Timp de preparare: avem nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Rapid De Transport Maritim La Nivel Mondial

Notă:

1. Nu putem accepta schimbul de informații cu caracter personal sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat.

2. Nu putem trimite comanda, dacă nu ați scrie numărul de telefon și codul poștal.

Garanția Noastră

Dacă nu sunteți mulțumit de calitatea produselor pe care ați achiziționat, puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere:

1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate.

2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original.

3. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

Feedback-ul

1. Feedback-ul pozitiv (5 stele) este foarte important pentru noi, vă rugăm să lăsându-ți timp feedback-ul pozitiv și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 STELE , vă vom oferi DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

2. Dacă nu mulțumit de produsele noastre,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ,vă garantăm vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Etichete: 15 notebook bag, rucsac barbati moda, rucsac brut bărbați, corset oameni greu, rucsac laptop, computerul geantă de mână 14, rucsac bicicleta greu, rucsac pentru notebook, rucsac notebook, laptop sac 14.

Tip De Element Rucsaci
Elemente populare Ață De Cusut
Aplicabile Faptei Afaceri, munca, Formal
Model Tip Solid
Tip De Închidere Fermoar & Hasp
Gen Unisex
Curea de umăr stil Două
Material Principal Poliester
Stil Moda, Afaceri, Casual, Moda
Technics Relief
Interior Interior Slot Buzunar, Buzunar Pentru Telefon Mobil, Buzunar Interior Cu Fermoar, Compartiment Interior, Calculator Intermediar
Decor Nici unul
Capacitate Mai Jos De 20 Litri
Sistem De Transport Pernă De Aer Centura
Rucsacuri De Tip Softback
Numărul De Model HK-09098
Exterior Nămol De Buzunar
Materiale De Captuseala Poliester
Forma Vertical pătrat
Dimensiune sac 43*28.5*13
Husa De Ploaie Da
Există o pernă de bumbac Da
Starea Noi
Mâner/Curea Tip Greu De Manevrat
Intermediar Da

Scrie-ti parerea!

Moda Casual Rucsac Calculator Pachete De 14 Inch Business Notebook Genti De Umar Barbati Voiaj Rucsacuri Femei Multifuncțional Daypacks

Scrie-ti parerea!

Produse similare